U
użytkownik 207953
Gość
Wiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aż musiałam usunąć zdj bo moja rejestracja na naklejce byłao kurna xD może to Amber Heard xDD
Ja nie mam problemu z tankowaniem, ale najgorzej jak mam kogoś auto i jeszcze nim nie jechałam i nie wiem jak się otwiera wlewNo właśnie ja wczesniej bylam na etapie ze nie pojade na stacje bo za wąsko i ciezko wyjechać itp. Więc stary juz dał mi spokój... ale zapomniał mi zatankować jak był, doszło mi kilka nieplanowanych wyjazdow + klima prawie na maxa i nie było wyjścia![]()
To ty plujesz jadem i jestem głupio mądra !No i czemu od razu plujesz jadem. Jesteś żmijo!
Ja już zaszłam !Wiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałamWiem, ze to jelituwka. Ale moja psiapsi zaszła w cionsz w następnym miesiącu po lejitowce!
Z tego Ty się śmiejesz hejterko? Myślałam, ze na tym forum są dorosłe kobiety i można zapytać. Po to jest forum. Zobaczysz, zrobię test i Ci gały z oczu wyjdą !Nie mogę się smiac bo po wczorajszym przyjęciu komunijnymi mam zakwasy z przejedzenia
Nie jestem twojo kolerzanka!A co powiesz koleżanko na to, że jestem po poronieniu okres spuznia mi się 4 dni licząc że mam 30dniowe cykle. Zrobiłam test i jest biały i nie mam rzadnych objawow ale nikt nie ma na pocztaku. Na okres się nie zapowiada, bo nie mam plamień i brzóch mnie nie boli. Testy po prostu kłamią ja tak miałam
LejeNie jestem twojo kolerzanka!
Współczuje poronienia, ale nie wtrącaj się bo nikt cię o to nie prosił. Na tym forum to wszystkie takie mondre nagle! Idę z tond!!! Wiedziałam, żeby nie zakładać tu kąta!