Moonstone
Moderator
Zaraz się będą pytać w starostwie z czego ja się śmieję XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz się będą pytać w starostwie z czego ja się śmieję XD
Bocian mi narobił <3 co jak co ale z tego to już musi być cionsz!Ostatnio zostawiłam auto przed zakładem pracy pod drzewem. To był błąd... Chyba mi jakiś bocian narobiłmusiałam zaraz zapierdzielać na myjkę, bo nic nie widziałam. Uwielbiam myć samochod na myjce, tylko w środku sprzątać nie lubię xD
Dobrze, ze ja siedzę sama, ale jak wstaje to mi się kręci w brzuchu. Może ja ten okres to miałam krwawienie z innego powodu a ja jestem w cionsz i już mi się dziecko rozpycha w brzuchu ?Zaraz się będą pytać w starostwie z czego ja się śmieję XD
Nie no padłamTo ty plujesz jadem i jestem głupio mądra !
Chyba wiem lepiej, znam swój organizm, a tak nigdy nie miałam jak dzisiaj ! Poza tym moj stary ma turbo plemniki i one napewno szybko po serduszkowaniu dotarły na miejsce !
Ja wiem ze to obrzydliwe i w ogole ale ja dzisiaj to już 3 kupy zrobiłam a dopiero jest 12 XDDobrze, ze ja siedzę sama, ale jak wstaje to mi się kręci w brzuchu. Może ja ten okres to miałam krwawienie z innego powodu a ja jestem w cionsz i już mi się dziecko rozpycha w brzuchu ?![]()
Na zdrowieJa wiem ze to obrzydliwe i w ogole ale ja dzisiaj to już 3 kupy zrobiłam a dopiero jest 12 XD
Nie otwiera sięZobacz media 719263Dziewczyny czy tylko ja tu widzę 2 kreskę ? Dostałam około tydzień przed datą @ plamienia, trwało 3 dni, a jedynie pierwszego dnia czułam kłucie. Z reguły @ trwa u mnie 7-8 dni.
Nie otwiera się