Trzymam mocno kciuki juz od dzisiaj!Hello. Ja poproszę o mala aktualizacje, usg 3 trymestr jednak 30.05- ja i moja szyjka idziemy na kontrolę. Prosba o kciuki milion, żeby było stabilnie, bo glowa juz zryta![]()
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Będzie dobrzeTaaak, niby wiesz, ze tak może być, ja poznałam nawet przyczynę, ale mimo wszystko ta krew na papierze robi sieczkę w głowie :/ tym bardziej ze każdym dniem jeststem coraz dalej i robi się coraz poważniej i nie chce żeby coś złego się stało![]()
ooojaaa a o której masz wizytę?Mocne kciukiw tym samym dniu wizytujemy, z tym że ja w szpitalu ustalenie terminu
![]()
Ja juz mam torby spakowane i odliczam każdy dzień... niech ta Lala jeszcze posiedzi. Oby szyjka się mocno nie skrocila..No to strasznie dużo stresuale Bedzie dobrze!!!zobaczysz
![]()
marzy mi się taki rozwój sytuacji..Trzymam mocno kciuki juz od dzisiaj!starczy jej tego skrócenia, niech juz tak zostanie!!!
Hankaa
O 12tejooojaaa a o której masz wizytę?![]()
Spakowane niech sobie beda , ale oby się nie przydaly narazie!!Ja juz mam torby spakowane i odliczam każdy dzień... niech ta Lala jeszcze posiedzi. Oby szyjka się mocno nie skrocila..![]()
To będę wysilać swoje moce, ja 10.40O 12tejjuż coraz bliżej, nie mogę w to uwierzyć
![]()
Dokladnie, odliczam dni jak gramy na wadze..Spakowane niech sobie beda , ale oby się nie przydaly narazie!!![]()
reklama
Karola z nadzieją
Haha ja wiem, ze jestem w dobrym miejscuJakby coś to tu każda ma czasami problem ze zdrowym rozsądkiem, wiec chill![]()
Podziel się: