pluto_nova
Moderator
w sobotę, nie ma sensu wczesniejNo to jeszcze czas ! Testujesz jutro ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w sobotę, nie ma sensu wczesniejNo to jeszcze czas ! Testujesz jutro ?
No to trzymam kciuki mocnow sobotę, nie ma sensu wczesniej
Ja w tym tanszym medi mam insuline, glukoze i immunologie, pewnie nie wszystko ale np. ANA jestPotwierdzam, w lepszym pakiecie w LUXMed insulinowa ze skierowaniem tez jest za darmo. Ja akurat z pracy mam za jakieś grosze taki lepszy pakiet wiec głupio było nie brać
U mnie w pakiecie w zasadzie nie ma za darmo genetyki i immunologii. Zreszta LUX med tych rzeczy chyba w ogóle nie realizuje.
Dziewczyny ja chyba nie mam co testować w tym cyklu, drugi dzień jestem jebnięta i potrafię się wkurvić w nanosekundę, ale aż tak, że potem tego mega żałuje jak się uspokoję i aż mnie brzuch pobolewa od tego. Czuję się jak jakaś psychiczna, a rzaaaaadko tak miewam… Podłamka level hard dziś…
Ja ten cykl tez jak wariatka się zachowujeDziewczyny ja chyba nie mam co testować w tym cyklu, drugi dzień jestem jebnięta i potrafię się wkurvić w nanosekundę, ale aż tak, że potem tego mega żałuje jak się uspokoję i aż mnie brzuch pobolewa od tego. Czuję się jak jakaś psychiczna, a rzaaaaadko tak miewam… Podłamka level hard dziś…
Na stoo% objaw implementacji!Dziewczyny ja chyba nie mam co testować w tym cyklu, drugi dzień jestem jebnięta i potrafię się wkurvić w nanosekundę, ale aż tak, że potem tego mega żałuje jak się uspokoję i aż mnie brzuch pobolewa od tego. Czuję się jak jakaś psychiczna, a rzaaaaadko tak miewam… Podłamka level hard dziś…
Pytanie pod jakim nr mieszka @pluto_nova, to ma znaczenie!A to nie jest przypadkiem objaw cionża?
Kuzynka, ciotki, sąsiadki spod 4 tak miała![]()
4Pytanie pod jakim nr mieszka @pluto_nova, to ma znaczenie!
Yyy ale może to być syn i dodał Ci urody i nie masz pryszcza!4Ale nie mam ani jednego pryszcza, więc to nie to
![]()
Numerologia jest nawet ponad pryszczem!4Ale nie mam ani jednego pryszcza, więc to nie to
![]()