pluto_nova
Moderator
zwyczajnie mam takie odczucia, tak samo jak się ma odczucia, że to ten cyklA czemu przy 8dpo czujesz, że w tym cyklu nici? Mi się wydaje, że to nieco za wcześnie na jakiekolwiek wyrokowanie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zwyczajnie mam takie odczucia, tak samo jak się ma odczucia, że to ten cyklA czemu przy 8dpo czujesz, że w tym cyklu nici? Mi się wydaje, że to nieco za wcześnie na jakiekolwiek wyrokowanie.
A to normalne w szpitalach. Ja dzwonilam 3 dni jak się mialam umawiać na zabieg. Nigdy nikt nie odebral. Wkurzyłam się i pojechałam osobiścieKurde jak to mozliwe ze dzwonie, ciągle jest sygnał, ani razu nie bylo zajete i nikt dalej nie odbiera??![]()
To akurat szpital w Bydzi
Przepraszam, ale to jest cyrk. Z jakiego jesteś miasta?
To tak jak mnie, jakoś nie rusza mnie dzień matki, bardziej mnie ruszają te grafiki etc "Ty, która jesteś matką w sercu.."Mnie to nie rusza w ogóleja mam problem co kupić mamie i teściowej bo oczywiście mój stary miał dużo czasu a rano się obudził z ręka w nocniku
Głupio zapytam, co to poczta balonowa?Ja wysłałam mamie pocztę balonową![]()
W niedziele mama zaprosiła mnie i siostrę na obiad z okazji dnia matki. Dałyśmy jej prezent+ kartkę z osobistymi/wzruszającymi życzeniami. W trakcie czytania zaczęła płakać, my oczywiście tezCzy tylko ja się dziś już zdążyłam poryczeć widząc wszędzie dzień matki ?![]()
tak jak kwiatowa tylko wysyłasz balonyGłupio zapytam, co to poczta balonowa?
Edit: już sprawdziłamMyślałam,że to coś związane z lotem balonem
Ale pomysł fajny
![]()