Lena1984
Fanka BB :)
O to to to! Ja też staram się na bieżąco zaglądać bo potem pół dnia nadrabianiaHaha dlatego ja nawet w pracy jestem tu na bieżąco, bo boje się nadrabiania tych stron![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to to to! Ja też staram się na bieżąco zaglądać bo potem pół dnia nadrabianiaHaha dlatego ja nawet w pracy jestem tu na bieżąco, bo boje się nadrabiania tych stron![]()
Przeraza mnie ta zbieżność, ale ja tez jeszcze 1 kg i bede tyle wazyc co na slubie XDchciałam się pochwalić, ze schudłam 2 kg. Jeszcze 1 i bedę ważyć tyle ile jak ślub brałam. Jesteście dumne?
U nas też w tym tygodniu sexroom był zamknięty, ale wczoraj rano się zebraliśmy i w ostatniej chwili mi się przypomniało, że przecież popołudniu umówiłam się na wymazy z szyjki na te bakterie. Wiec trzeba było sobie inaczej radziću mnie też sexroomy leżą i kwiczą. Ostatni raz we wtorek tydzień temu... jakoś nie ma chęci, nie wiem![]()
Nie wiem jeszcze, No to jakiś co znalazłam w internecie, ze może być termin. Mój wcześniejszy gin znalazłam mi polip na wizycie ale nie wiem jaki miał sprzętA wiesz, jaki ma sprzęt? U mnie polip wyszedł na usg w 3D...
U mnie to raczej niemożliwe XD za mało chęci za dużo schudłam przedchciałam się pochwalić, ze schudłam 2 kg. Jeszcze 1 i bedę ważyć tyle ile jak ślub brałam. Jesteście dumne?
Ja tez. Po tym pawiu rannym XDwiecie, że ja jeszcze leżę w łóżku?
Zazdroszczę... Ja już przy biurku i klawiaturze w pracywiecie, że ja jeszcze leżę w łóżku?
Ja też przy klawiaturze ale w łóżkuZazdroszczę... Ja już przy biurku i klawiaturze w pracy![]()