L
Ladycarooo
Gość
nie mam sikaczy bo stary mi schował xD a już dziś mnie korciło bo jestem 10 dpo xDJeszcze nie wszystko stracone, ugotuj gołębia w olejku herbacianym i splujnij przez ramię które bolipotem możesz robić sikacza
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie mam sikaczy bo stary mi schował xD a już dziś mnie korciło bo jestem 10 dpo xDJeszcze nie wszystko stracone, ugotuj gołębia w olejku herbacianym i splujnij przez ramię które bolipotem możesz robić sikacza
![]()
Przekup staregonie mam sikaczy bo stary mi schował xD a już dziś mnie korciło bo jestem 10 dpo xD
A bolą Cię SUTY?Pryszcz mi się robił ale posmarowałam go olejkiem z drzewa herbacianego i się schował
Chyba pogrzebałam swoje szanse.
Bociana nie widziałam, ale gołąb nie wystarczy?
Boli mnie ręka ale to pewnie promieniuje od jajnika
Korzystam ale jestem laikiem w tej aplikacji. Używam tylko do wrzucania zdjęć testowHej korzystała któraś z Was z aplikacji premom?
Trzymam kciuki za pomyślne wiadomościWizyta o 10:15. Kochane jesteście![]()
NieA bolą Cię SUTY?
W kontekście tego co pisałaś wcześniej, że co chwile latasz do toalety to było to możliweNie
Ale słuchajcie, serio - przed chwilą mi ptak w szybe przypierniczył. Myślałam, ze się zesram
O jezu! Uderzył a nie się nasrał, źle przeczytałamNie
Ale słuchajcie, serio - przed chwilą mi ptak w szybe przypierniczył. Myślałam, ze się zesram