Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My mielismy bardzo konkretny remont i nie podzialalono i to dowód na to, że jednak konkretne remonty (nie odświeżanie) działają cuda! A powiadają, że przez remonty to tylko kryzysy w związku![]()
trzymam kciuki za wizytęHej dziewczynydzisiaj lecę do nowego ginekologa jest ordynatorem w Kartuzach ale przyjmuje w Gdyni, dzisiaj 13 dc a jutro według kalendarzyka powinna być owu. Został mi tylko ten cykl
oby owu była bo tym teraz mega się przejmuje.. Temperatura spada a testy owu negatywne
![]()
bo u Ciebie stary musi też zacząć uprawiać sporty na rurze i tak też musicie spłodzić dzieckoMy mielismy bardzo konkretny remont i nie podzialalo![]()
Oj to sie nie wydarzybo u Ciebie stary musi też zacząć uprawiać sporty na rurze i tak też musicie spłodzić dziecko![]()
Oj to sie nie wydarzynie wystarczy drążek poziomy? Bo zaczął sie podciągać
![]()
Ja to nawet wczoraj jednemu robiłam zdjęcia jak nad nami latał. Jakoś dużo jest ich w tym rokuSzczególnie, że moje drogie ale wczoraj widziałam aż 4 bociany, a nigdy tak nie miałam! Tyle że żaden mnie nie osrał to nie wiem?![]()
myślę, że ujdzieOj to sie nie wydarzynie wystarczy drążek poziomy? Bo zaczął sie podciągać
![]()
my wykanczamy dom i na razie tylko cp w październikuno i to dowód na to, że jednak konkretne remonty (nie odświeżanie) działają cuda! A powiadają, że przez remonty to tylko kryzysy w związku![]()