Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojojoj ale jak Hera podpowiadała jak robić okłady z borowiny itp to było fajnie, nie?Kochana, jesteś tu od września 2021. Nie masz pojęcia, jak krzywe akcje odwalała Zazuu że swoimi koleżankami, Mila i Hera. W międzyczasie dziewczyny przeniosły się na wątek prywatny, a Zazuu przestała być aktywna, ale uwierz mi. Nie chciałabyś być obiektem ich ataków.
nie, miałam mieć tylko biocenoze ważna przy sobie i przez to nie zrobili mi hsg bo na wyniku nie miałam napisane czy była pobrana z kanału szyjki czy z pochwy i nie uznaliTak jeszcze tylko wracając do tego hsgczy mialyscie przed antybiotyk? Bo cos mi sie obilo ze termin z dnia na dzien ktoras miala, a ja tez dostalam opierdol od tej babki ze go jeszcze nie mam ale ona mi nie wypisze XD
Dokładnie jak ta teraz. If you know what I meanW życiu, przez myśl mi nie przeszło żeby mieć żal o wasz prywatny wątek. Wy chcialyscie mieć to miałyście, my chciałyśmy mieć to miałyśmy. Ale wojny jakie się wydarzyły mogłyby rownie dobrze odbyć się w piaskownicy między pięciolatkami, a nie dorosłymi kobietami oczekującymi dzieci.
Ej a tak z ciekawości, to czego oczekiwałaś pisząc tego szczerego i rzewnego posta? Że powiemy "ojej, masz racje, my takie pełne jadu, zmienimy się". Jakbyś tak źle o nas myślała, to po co chciałaś się z nami w ogóle wdawać w dyskusje. No nie rozumiem, nie rozumiemW życiu, przez myśl mi nie przeszło żeby mieć żal o wasz prywatny wątek. Wy chcialyscie mieć to miałyście, my chciałyśmy mieć to miałyśmy. Ale wojny jakie się wydarzyły mogłyby rownie dobrze odbyć się w piaskownicy między pięciolatkami, a nie dorosłymi kobietami oczekującymi dzieci.
W necie piszą ze ten antybiotyk to po sie bierze, wiec o co ta burza by bylanie, miałam mieć tylko biocenoze ważna przy sobie i przez to nie zrobili mi hsg bo na wyniku nie miałam napisane czy była pobrana z kanału szyjki czy z pochwy i nie uznali![]()
a ktoś się przyjmuje tobą? Wpadłaś na wątek narobić syfu bo masz jakiś żal do jednej z osób i wywlekasz brudy sprzed paru latIdę idę, spokojna twoja rozczochrana. Napisałam do Aniaslu o usunięcie konta, niedługo nie będziecie już musiały się mną przejmować.
W necie piszą ze ten antybiotyk to po sie bierze, wiec o co ta burza by byla
A tak ogolnie to sie zastanawiam czy jednak nie bedzie to w znieczuleniu bo kazala byc na czczo o 7.30 to tak jakby akurat na pobranie krwi? Czy bez tez trzeba byc na czczo?