L
Ladycarooo
Gość
no ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupićRetinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.
Już wstawiam zdjęcia filtrów !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupićRetinoid nie ale używam Skintra peeling całoroczny.
Już wstawiam zdjęcia filtrów !
Polecamno ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupić![]()
Ja tak samo ciagle go widzę. Chce zastąpić mój obecny z sesdermy ale yebaniutki zdrożał także nie mam zamiaru przepłacaćno ten Revox to już milion razy widziałam, ze polacany, chyba czas go zakupić![]()
Ja to jestem jakaś pieprzięta na punkcie kosmetyków. Mam chyba z 10 podkładów. Nie pomaga mi to, ze mój stary pracuje w centrali jednej zpopularnych drogerii i przynosi mi zatrważające ilości wszystkiego.Ja tak samo ciagle go widzę. Chce zastąpić mój obecny z sesdermy ale yebaniutki zdrożał także nie mam zamiaru przepłacać![]()
ZazdrooooJa to jestem jakaś pieprzięta na punkcie kosmetyków. Mam chyba z 10 podkładów. Nie pomaga mi to, ze mój stary pracuje w centrali jednej zpopularnych drogerii i przynosi mi zatrważające ilości wszystkiego.
trzymam mocno kciukiHej Dziewczyny!Dołączam do grona staraczek 2022, staramy się już ponad 2 lata, w między czasie była ciąża biochemiczna i pozamaciczna, usunęli mi wtedy jajowód. Poza tym różne inne problemy, podwyższone TSH (z tym sobie poradził Euthyrox), przeboje z insuliną (na szczęście dieta działa), problemy z owulacją i cienkie endometrium. Wczoraj miałam HSG, które na szczęściwe wykazało, że drugi jajowód jest drożny i od następnego cyklu podchodzimy do stymulacji lamettą
Trzymajcie kciuki żeby wszystko się powiodło!
Czemu nie zalecają? Nie mylisz laparoskopii z hsg?trzymam mocno kciukiu mnie podobna sytuacja. Brak jednego jajowodu z powodu cp( usunięty w listopadzie). Wszystkie podstawowe badania w normie. Nie mam problem z owulacja na szczęście. Chcę podejsc do drożności w niedługim czasie, rozmawialam z wieloma lekarzami i na razie mowia zeby się starać bo byłam 2 razy w ciazy i nie były to jakieś bardzo długie starania ... nie zalecają wlasnie tego badania
. Robilas moze rezerwę jajnikowa ?
![]()
No zauważyłam. Lekko się obaziłam...Matko @Bibi89 zapomniałam Cię oznaczyć!!!!!
Nosz kurła ! Może to i lepiej bo bym swojego pierwszego bana zaliczyła na forum przez takiego szmatławca ...@Bibi89 tyra, a tu taka drama![]()
Ten zasrany progesteron wszystko komplikujeEj mam wyniki i są średnie, chyba kolejny biochem :/
Ja teraz 20 min nadrabiałam 25 stron !wiecie jak przez tą dramę mało zrobiłam w pracy?