reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej. Ja jestem po wczorajszym spotkaniu z BYLA M...
Ogolnie jestem w szoku...
Zupelnie inna osoba niz ta ktora prezentowal mi michal (Falszywa, zaklamana, msciwa)...

Ogolnie 3 h przegadane.

Dacie wiare, ze on w tym samym czasie pieprzyl nas obie? :-/... Zaluje ze wtedy do niego wrocilam. Uwierzylam ze NIC go z nia powaznego nie laczylo...

reklama
Ja Grzesia uśpiłam, obiad podszykowałam,kawke sobie zrobiłam, leże na kanapie i się byczę.... :-) Ale mi dobrze..:-):-):-):-):-)

Bodzinka poprawy humorku życzę
36_3_16.gif
buz_97.gif

Ja Grzesia uśpiłam, obiad podszykowałam,kawke sobie zrobiłam, leże na kanapie i się byczę.... :-) Ale mi dobrze..:-):-):-):-):-)

Bodzinka poprawy humorku życzę
36_3_16.gif
buz_97.gif

Asiulinka super! Trzeba sie obyczyc ;-) Ja mam jeszcze troszke prasowanka co prawda ale to mi zajmie 15 min i tez sie ebde byczyc. Kuba wlasnie padl :-)

Cześc kochaniutkie!:-D
My lekarza zaliczyli. Przepisała Adriankowi krople do uszu+ nurofen przez trzy dni i obserwację. Gdyby do tygodnia ból uszek lub gorączka wróciły to do laryngologa trza jechac. Generalnie mały całą nockę spał i od wczoraj się wogóle nie skarży. Na dworek możemy wychodzic więc zjemy obiadek i ruszymy słoneczko łapac:tak:
Byli u mnie rodzice na kawce. Przywieżli dzieciom prezenty od mojej chrzesnej. Madzia dostała lalkę Chou Chou. Śliczną:-) A Adrianek dostał zajefajny samochód na sterowanie. Naprawdę świetny:laugh2: Trzeba tylko kupic akumulatorki do niego, bo na baterie nie wyrobię:baffled: Dzieciaczki zadowolone z wizyty bardzo:tak:
Madzia dziś od rana okropna. O wszystko wrzeszczy, drze się i co chwila wpada w płacz. Normalnie do wieczora z nią nie wyrobię.

Asiulinka super! Trzeba sie obyczyc ;-) Ja mam jeszcze troszke prasowanka co prawda ale to mi zajmie 15 min i tez sie ebde byczyc. Kuba wlasnie padl :-)
No wiesz, u mnie też troche prasowania zostało i czeka, ale może poczekać.:-D Zresztą tak na prawdę, jak bym zaczęła szukać jakiegoś zajęcia, to bym znalazła.:baffled: Ale po co? Skoro jest tak miło.:rofl2:

Sikoreczka dobrze, że z Adriankiem w miarę ok.I oby tak już pozostało!:tak: Dzieciaczki obłowione. Super.:-) A Madzi życzymy poprawy humorku.:-)

Mój genialny syn znalazł sobie nową zabawę. Mianowicie pragnie chyba wystąpić w konkursie Mister mokrego podkoszulka. Używa do tego Kubka. Z poprzedniego ładnie kapało także miał ułatwione zadanie - kropił siebie i wszystko wokół jak ksiądz kropidłem, teraz mamy kubek z rurką. I jakoże kubek nie kapie to Stasiu nabiera wody do pełna do buzi, następnie odchyla koszulke i wszystko tam wypluwa. Dziś już 2 razy musiałam go przebierać.:szok::-):-D
Teraz idziem sie troszku przewietrzyć.

My wpadli zjeść zupke.W ogóle to się wkurzyłam w aptece bos ie okazało,że recepta na tablety anty jest wypisana na blankiecie Karola.No i musiałam leżć do poradni z araz musze iść odebrać poprawioną.Dzis mus je kupić...Ach..

reklama
Hej i czołem,wpadam tylko na chwile zobaczyć co u was (mała przerwa na herbatke), i znikam spowrotem na powietrze.

Kasia fajny pmysł mały sobie znalazł, nie ma co. Do wieczora jeszcze daleko więc może sie zdarzyć że jeszcze nie raz będziesz musiała go przebierać.:-)
A może dołączysz do niego, i będzie cool.:-D:-D Mały byłby wniebowzięty:-). A jaką macie tam dziś pogode? czy jak zwykle jest ładnie a za chwile będzie padało, tam tak często no nie? Życze super pogody, i miłego spacerku.

Do góry