Super, że wszystko w porządkuCześć jesteśmy po KTG. U nas wszystko okej. Mały zrobił obrocik i na dzień dzisiejszy jest główką do dołu. Muszę w końcu wyleczyć raz a dobrze infekcję intymną.
Pozdrawiam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że wszystko w porządkuCześć jesteśmy po KTG. U nas wszystko okej. Mały zrobił obrocik i na dzień dzisiejszy jest główką do dołu. Muszę w końcu wyleczyć raz a dobrze infekcję intymną.
Pozdrawiam
Super, że wszystko w porządkuwiesz ile waży? Ja też walczę z jakaś infekcją i to już długo. Tzn lekarz mowi, że wszystko jest ok, że on nie widzi żebym miała jakaś infekcje, wyniki też są dobre a mnie czasem tak swędzi, że nie mogę wytrzymać. Twierdził, że to może być od proszku, czy płynu w którym piorę albo wkładek, ale ja nic nie zmieniałam a raz jest lepiej a potem znów gorzej. Mam wrażenie, że do porodu będę się z tym męczyć.
Miałam bardzo podobna sytuację z infekcja. Na badaniach wszystko super, wydzielina ok, lekarka nic nie widziała. Dopiero posiew wykazal grzyba. Miesiąc stosowania lekarstw nie zmienił nic. Lekarka twierdziła że jest ok, a jak już jej mówiłam że ta wydzielina ma grudki przepisała clotrimazolum w globulkach i dopiero po tym zniknęło na dobre. Ale naprawdę jakieś 4 miesiące się z tym męczyłam.
Mnie nic nie swędzi, nie piecze, wydzielina też w normie a pod mikroskopem lekarka widzi grzyby. Co się wyleczę to dziadostwo wraca.Super, że wszystko w porządkuwiesz ile waży? Ja też walczę z jakaś infekcją i to już długo. Tzn lekarz mowi, że wszystko jest ok, że on nie widzi żebym miała jakaś infekcje, wyniki też są dobre a mnie czasem tak swędzi, że nie mogę wytrzymać. Twierdził, że to może być od proszku, czy płynu w którym piorę albo wkładek, ale ja nic nie zmieniałam a raz jest lepiej a potem znów gorzej. Mam wrażenie, że do porodu będę się z tym męczyć.
Posiewu nie robiłam, a moze powinnamMiałam bardzo podobna sytuację z infekcja. Na badaniach wszystko super, wydzielina ok, lekarka nic nie widziała. Dopiero posiew wykazal grzyba. Miesiąc stosowania lekarstw nie zmienił nic. Lekarka twierdziła że jest ok, a jak już jej mówiłam że ta wydzielina ma grudki przepisała clotrimazolum w globulkach i dopiero po tym zniknęło na dobre. Ale naprawdę jakieś 4 miesiące się z tym męczyłam.
Posiewu nie robiłam, a moze powinnammnie bardziej swędzi w okolicach cewki moczowej, dlatego myślałam, że w badaniu moczu coś wyjdzie. I dziwne jest to, że to wraca co jakis czas, nie codziennie
![]()
Super ze ok z nimCześć jesteśmy po KTG. U nas wszystko okej. Mały zrobił obrocik i na dzień dzisiejszy jest główką do dołu. Muszę w końcu wyleczyć raz a dobrze infekcję intymną.
Pozdrawiam
Powiem szczerze ze najbardziej wbrew pozorom pomoglo miPosiewu nie robiłam, a moze powinnammnie bardziej swędzi w okolicach cewki moczowej, dlatego myślałam, że w badaniu moczu coś wyjdzie. I dziwne jest to, że to wraca co jakis czas, nie codziennie
![]()
Mi tabletki na zelazo nie pomogly a pomogl F loridax@Zflustrowana elegancko! Oby tak ładnie główka w dół już posiedział do końca
Myślałam że z tymi infekcjami to ja sama jestem.. serio.
Nawet się wstydziłam trochę pisać o tym
Mocz w ogóle mam taki średni, bo wciąż niby bakterie wychodzą mimo, że brak innych objawów infekcji samej cewki czy pęcherza.. przeleczone, ale bez zmian w wynikach. Natomiast w okolicach cewki tak jak mówicie brrrrr czasem swędzi.
I też mam tak falami, raz lepiej raz gorzej.
W ogóle muszę często zmieniać bieliznę, bo po prostu co parę godzin jest mokra.
Mam tak od początku ciąży w zasadzie. Wkładek nie toleruje właśnie ze względu na wzmaganie objawów infekcji :/
W ogóle dzisiaj odebrałam badania krwi i hemoglobina już tylko 11.0 ;/ zaczynałam znacznie wyżej bo 13.5... 6 tyg temu było 12.5.. pfff jak sobie przypomnę to, że starszym było podobnie. I powiem Wam, że zżeram w takich ilościach zielone, że się w pale nie mieści, a jednak jest niskoZ drugiej strony to końcówka. Nie sądzę, że mnie będą jakoś specjalnie próbowali suplementować, ale jeszcze się w czwartek na wyżycie okaże co lekarz powie
A póki co to soczek z kiszonych buraczków![]()