reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kochaniutkie! Ja wciąż u mamy, a raczej u kuzyki :tak: Madzia nie chce spac:baffled: Ona jak nie jest u siebie to ne życzy sobie spać:dry:Inna super cieszę że auteczko masz:-) Kochaniutkie cieplutko jest więc może pomyślimy o tym zoo? Ja 18 na komunię idę więc zjęta jestem! Dajcie pomysła! trza się umówic:laugh2:

reklama
Witam spiace mamy w srodku nocy..no moze nad ranem ;-)
Mez spi a ja od 6.30 z Kubkiem na nogach.....tam mi sie marzy jeszcze lozeczko...AAAAAAAAAAAAAAA
Inna grtauluje wozka! :-) No to czekamy na fotki!!!
Czesto slysze od znajomych ze kupili woz i musieli wymieniac akumlatory....bajdełej moj maz tez kiedys musial bo nie mogl jezdzis ponad pol roku samochodem (byl chory)
Wczoraj widze ze imprezy nie bylo...moze juz za duzo wypilysmy i pora zmienic nawyki i np pograc w Bingo?:-D:-D

Milego dnia :-)

Ja też już witam!!!
Potwornicka jeszcze śpi, a ja wstałam tylko zrobić siusiu i już mi się nie chciało kłaść z powrotem :sorry2:
Pogoda do bani, pochmurno, coś tam kropi...Bleeee...
Dzisiaj musimy jechać do Raciborza, po suknię dla Oliwki na ślub Jacka siostry, wybrana już jest, ale trzeba przymierzyć (bo wybierała siostra J.).
A wiecie co, z tym akumulatorem, to później J. zatrybił, że musieli wymienić na jakiś stary, bo w aucie w bagażniku leżała obudowa z akumulatora. Więc pewnie w aucie był porządny akumulator i go zwinęli.
Oczywiście, Jacek narzeka że bagażnik mały, ale chyba nie spodziewał się dużego bagażnika w sportowym modelu samochodu :sorry2:
A wy gdzie wszystkie są?? Imprezy nie było przecież :-p
Sikoreczka, ja myślę, że może jak ten długi weekend będzie to jakoś się na to zoo umówimy?? I ewentualnie można by było się umówićn np. tak, że jak będzie pogoda odpowiednia to do Zoo, a jeśli coś z pogodą nie wypali to można zabrać dzieciaki do sali zabaw, już wyczaiłam w Chorzowie, ale może być gdzie indziej. Co Ty na to?? I do Bodzi to samo pytanie. Bo nie wiem czy ktoś jeszcze miał dołączyć do nas :zawstydzona/y:

My też już wstaliśmy.Z naszego wyjazdu jutro nici bo mój synek wnocy obudził się z temperaturką 38 rano też miał taką,mam nadzieję,że to zęby a nie żadna paskudna infekcja bo u nas okropny wirus szaleje.Staś tylko takie oczka machore,tak mi go żal było,żecałą noc przespaliśmy razem (a nie miałam go tego uczyć).
Inna to faktycznie miałąś podróż z przygodasmi,ale niestety tak jest często.
Życzymy wszustkim miłego dnia.

Anula my juz inie wierzymy ze temp moze skoczyc ponad 38 od zebow... dwa razy sie przejechalismy -raz trzydniowka drugi zapalenie ucha (a do 38 sie zaczynalo)

Helol Inna -to ja sie ploze za Ciebie.....chyba ze nie masz drugiego lozka bo jakos z J.....:-);-)

A to moja córunia-Patrycja
Śliczna Królewna:tak::tak:

Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Długo nam zeszło, ale... TADAM !!! Autko jest moje :tak:. Jest czaderskie, jedzie się nim rewelacyjnie, a jak się depnie na gaz to :szok:. R-E-W-E-L-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jutro zapraszam na oblewanie, coby mi się dobrze jeździło i opiszę też niezbyt fajną przygodę jaka się po drodze przytrafiła :sorry2:
SUPER:-D:-DNo to czeakmy na oblewanie:rofl2:
Oj ja teraz nie moge do Zoo:-:)-(Bo malujemy mieszkanie i nie wiem ile czasu zjmie mi potem PPD i PPP.A malowanie zaplanowane od pół roku:dry::dry:Nie znosze tego, nie znosze, nie znosze..A sala zabaw w Chorzowie podono siwetne:tak:
Ale od 22 maja jest tez długi weekend to może wtedy???Bo 22 jest Boże Ciało.

Ale tu cisza straszna,dziś mi się chce siedzieć a nikt nie chce ze mną gadać Kasia to nawet na witaj nie odpowiedziała:-:)-:)-(

Tak bo Staś rozpieszczony przeze mnie strasznie.
Kasiu witaj
Ło rety Anula :zawstydzona/y: świnia jestem, ale wczoraj to ja tylko tak wdepnęłam na chwile i juz musiałam uciekać bo rozpieszczony Stachu życzył iść spać. Sorry:sorry2:, za kare nie zjem dziś czekolady. (a mam w szafce prawie 2 Cadburry)Dobra??
Witam witam wszystkie dziewczęta porannie i weekendowo!!!!

Helol Inna -to ja sie ploze za Ciebie.....chyba ze nie masz drugiego lozka bo jakos z J.....:-);-)
A kładź się, J. w pracy, w wyrku tylko Oliwka została :-D. Tylko że ona strasznie nogami i rękami wierzga :sorry2:
anula, tulaski dla synka. Ja nie chcę Cię martwić, ale tak jak Meg napisała - my też nie wierzymy w tak wysoką gorączkę przy zebach. Nam kiedyś lekarz nawet powiedział, że przy zebach to może być podwyższona temperatura, ale nie do 38 stopni.

Wiecie, co może któraś z Was pamięta moją przygodę z nosem jakiś czas temu... Teraz stwierdzam, że on jednak mógł być złamany... I kurde, znowu boli, jak np. chcę wysmarkać nos. Że już nie wspomnę o tym, że non stop od tego czasu mam lewą dziurkę od nosa jakby przytkaną. Nie wiem, o co kaman z tym nochalem. Ale Jacka chrześniak miał niedawno złamany nos - i nawet siniaka nie miał ani opuchlizny wielkiej. A ja nie dość że obsiniaczona, chyba ze 100 litrów krwi mi się wylało z niego, opuchnięta jak Gołota po walce to jeszcze ta odstająca kostka z lewej strony :dry:
Ale się zawzięłam i do lekarza nie pójdę :no:

reklama
Dzień dobry Kobitki:tak::tak::tak:

Dzień zapowiada się super....słoneczko wyszło więc dzisiejszy dzień też praktycznie cały na dworze spędzimy:tak::tak::tak:
Dobrze że już wiosna przyszła bo teściowa razem z ze szwagrem pojechali na działkę coś tam robić superrrrrrr mam ich z głowy:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
Teścio niestety został :baffled::szok:teraz pewnie leży pod śmietnikiem ( jak zwykle zresztą) narąbany w 3 d...py .....ale niestety przylezie i będzie powietrze truł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiejszą sobotę małż pracuję więc siedzimy same :-:)-:)-(

Śmigam poczytać co tam u Was:tak::tak::tak::tak:
:laugh2:

Do góry