annemarie
Fanka BB :)
Ale ci powiem ,ze ogarnelam dzisiaj sama z trojka kupno butow,zakupy,apteke i sklep ogrodniczy.Obylo sie bez ofiarTak Ci się tylko wydaje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ci powiem ,ze ogarnelam dzisiaj sama z trojka kupno butow,zakupy,apteke i sklep ogrodniczy.Obylo sie bez ofiarTak Ci się tylko wydaje![]()
Niestety wyniki badań odbierane są u lekarza, czyli jeszcze muszą umówić wizytę, choć bym chciała baba przez telefon nic nie powie. Niby konieczna jest wizyta u lekarza kierującego czyli ginekologa, nic nie rozumiem z tych moich pielgrzymek do lekarzy różnych specjalności.wiesz no, mozesz nie odbierac telefonu i zadzwonix po urlopie… Choc ja bym nie wytrzymala![]()
noo zaka wjazdu to zdecydowanie sukcesAle ci powiem ,ze ogarnelam dzisiaj sama z trojka kupno butow,zakupy,apteke i sklep ogrodniczy.Obylo sie bez ofiarmusze powiedziec,ze calkiem nam to sprawnie poszlo.Tzn.nigdzie nie mamy zakazu wjazdu
![]()
wspolczuje naprawde i mocno wierze, ze na pielgrzymkach sie skonczy i beda juz tylko dobre wiesciNiestety wyniki badań odbierane są u lekarza, czyli jeszcze muszą umówić wizytę, choć bym chciała baba przez telefon nic nie powie. Niby konieczna jest wizyta u lekarza kierującego czyli ginekologa, nic nie rozumiem z tych moich pielgrzymek do lekarzy różnych specjalności.
U nas była duża akcja w przedszkolu z huggiem. Podobno bajka ma niebezpieczny przekaz i dzieci zaczęły mówić niepojące rzeczy o przytulaniu i zabijaniu. Wszyscy dostaliśmy komunikaty, aby uważać co dzieci oglądają.To jest huggy wuggy z horroru. Ponoć śpiewa piosenki o zabijaniu![]()
Zeszlabym na zawal w takim tempie,noo zaka wjazdu to zdecydowanie sukces
to ja sie pochwale, ze wczoraj po ogarnieciu sniadania, mycia, ubierania, wyjscia z domu mojej dwojki rano, pojechalam z nimi po 3cia nieswoja, potem do zlobka oddac najmlodsza, potem po kolejna nie moja 5latke po to zeby odstawic moja plus dwie niemoje na polkolonie. I to wszytsko przed 9h00![]()
Gratuluję, serioAle ci powiem ,ze ogarnelam dzisiaj sama z trojka kupno butow,zakupy,apteke i sklep ogrodniczy.Obylo sie bez ofiarmusze powiedziec,ze calkiem nam to sprawnie poszlo.Tzn.nigdzie nie mamy zakazu wjazdu
![]()
moje wchodza sameZeszlabym na zawal w takim tempie,
Nic mnie tak nie wnerwia jak pakowanie wszystkich w siedzonka.Alergie mam na to![]()
ale wiesz ona moze nie byc zmeczona jeszcze wiec szkoda Twojego i jej stresu. Lepiej polozyc ja ok 13h wtedy szybciej padnie.Rany myslalam ze oddam dzos Miske do 0kna zyciamoje dzieck9 nienawidzi chodzic spac ale co dzis juz wyrabialo przed drzemka to pojecie ludzkie przechodzi.Myslalam ze bedzoe lepiej jak skonczy rok a tu
i juz wiem ze nie jest wazne czy wdtanie o 7 czy 9 drzemki przed 12 nie ma i nie bedzie.Jeju w zlobku maja drzemki od 12 wiec niech se z nia radza.No i na noc to pojdzie sppac ppewnie o 22 bo tak zaczela chodzic.