Agnes4312
Moderator
Ja po tym twoim wczorajszym pozytywnym teście pierwsze co sobie pomyślałam że jeszcze ta laska się wciśnie na Twoje miejsceWczoraj się zebrałam i jej odpisałam![]()
Odpisała coś? Ktoś cie poparł?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja po tym twoim wczorajszym pozytywnym teście pierwsze co sobie pomyślałam że jeszcze ta laska się wciśnie na Twoje miejsceWczoraj się zebrałam i jej odpisałam![]()
Nie, jeszcze nikt nic nie odpisał... Ale teraz będzie na tym wątku bardzo spokojnie, bo klinika się zamyka, także mało kto pewnie będzie wracał do tematu przez najbliższe tygodnie. Zobaczymy!Ja po tym twoim wczorajszym pozytywnym teście pierwsze co sobie pomyślałam że jeszcze ta laska się wciśnie na Twoje miejsce
Odpisała coś? Ktoś cie poparł?
No u mnie ostatnio intensywnie - zakończenie pracy, ogarnięcie nowej, urlop i do tego wiecznie w rozjazdach - szybki wypad nad jezioro, dzisiaj na obronę siostry, potem jadę w góry i hop na festiwal filmowy@Alabama89 a Ty gdzie się podziewasz??
U mnie cały weekend totalne lenistwo. Zaraz idziemy na spacer, to jedyna nasza aktywność w ten weekendJak u Was mija weekend? U mnie totalny lezing, dużo śpię i dobrze jemi oglądamy że starym całą serię American Pie
![]()
Nie wiem czy to pogoda czy zmęczenie, którego od dawna nie mogłam odespać, ale podoba mi się i aż nie chce myśleć, że od jutra znowu "muszę"![]()
Ja to samo, leżę, oglądam seriale i tik toka xD zaraz pojde z psem i to bedzie moja jedyna aktywnoscJak u Was mija weekend? U mnie totalny lezing, dużo śpię i dobrze jemi oglądamy że starym całą serię American Pie
Nie wiem czy to pogoda czy zmęczenie, którego od dawna nie mogłam odespać, ale podoba mi się i aż nie chce myśleć, że od jutra znowu "muszę"![]()
Haha no trzonowanie i odkurzanie to u mnie aktywność XdU mnie cały weekend totalne lenistwo. Zaraz idziemy na spacer, to jedyna nasza aktywność w ten weekend
A nie, było jeszcze trzonowanieale też takie leniwe
![]()
Ja postałam trochę na balkonie żeby złapać tlenuJa to samo, leżę, oglądam seriale i tik toka xD zaraz pojde z psem i to bedzie moja jedyna aktywnosc
no u nas wczoraj było dłuuugie trzonowanie, bo po pijaku xD więc dziś juz chyba dam spokój, chociaż miałam w nocy takie sny, że dalej mi sie chceHaha no trzonowanie i odkurzanie to u mnie aktywność Xd
Acard jak najpóźniej wieczorem. Różnie lekarze zalecają ja np mam od 5dc do miesiączki, niektóre biorą cały czasHejo ! Pytanie do tych, które biorą/brały acard. Mam brać od owu, jeśli wezmę dzień przed np, czy dzień po to będzie ok ?
No i czy rano czy wieczorem?