nie przejmuj się na wizycie będzie ok wyjdziesz i coś nowego wymyśliszDziękujęwizyta dopiero po 15 a już teraz całą się trzęse
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przejmuj się na wizycie będzie ok wyjdziesz i coś nowego wymyśliszDziękujęwizyta dopiero po 15 a już teraz całą się trzęse
![]()
Tego mi nie powiedziała.Czyli jaka norma?jaki wynik powinien być najlepszy?tez sobie dziś zrobię na wszelki wypadek...
TSH robisz na czczo, bez tabletki.Czyli jaka norma?jaki wynik powinien być najlepszy?tez sobie dziś zrobię na wszelki wypadek...
A nie mieliście zlecone obowiązkowo przed ivf ?Dziewczyny mam pytanie czy warto u męża wykonać badanie fragmentacji DNA plemnika jak mąż podstawowe badanie nasienia ma w normie?
Warto, mój miał nasienie niby dobre a okazało się, że fragmentacja koszmarna. Naturalna ciąża skończyła sie poronieniem. Przy in vitro mieliśmy wskazanie do PGT-A i od razu odrzucili nam wadliwe zarodki.Dziewczyny mam pytanie czy warto u męża wykonać badanie fragmentacji DNA plemnika jak mąż podstawowe badanie nasienia ma w normie?
WartoDziewczyny mam pytanie czy warto u męża wykonać badanie fragmentacji DNA plemnika jak mąż podstawowe badanie nasienia ma w normie?
trzymam kciukiTransfer był 1 lipca więc 25 dt![]()
Niestety nie mieliśmy. Kazali tylko zrobić podstawowe badaniA nie mieliście zlecone obowiązkowo przed ivf ?warto bardzo, mąż miał 5%prawidłowych plemnikow , ale fragmentację wyszła bardzo ładna i już bylismy spokojni