reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmmm, czy na pewno to będzie na cyklu naturalnym? Mi się wydawało, że jak dostaje się estrofem to jest już na sztucznym...
A to aż tak się nie znam ;p nic innego nie dostałam. Estrofen bo endometrium nie ma. Sztuczny to myślałam że te wszystkie zastrzyki itp. lekarz nie mówił że naturalny czy sztuczny ;p ale pewnie masz rację ja to w tym ciemna ;p

Dzień dobry wojowniczki ️❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe Życzymy cierpliwości
9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Kochana ten dzień należy do Ciebie ❤️❤️ cudownych widoków na USG 😍😍 Aby było już serduszko ✊✊✊❤️ niech się dzieje ❤️ czekamy na wieści ❤️
26.07 - wizyta po transferze @Marta3130

27.07 - wizyta przed transferem @katharina203
29.07 - wizyta serduszkowa @aniasiwa
29.07 - wizyta kwalifikacyjna przed transferem @Serduszkowelove

Miłego dnia💋💋❤️

Hej, hej! To może żeby dopełnić kalendarz, zacznę dopisywać się i ja ;-) 9/08 mam konsultację z anestezjologiem przed punkcją, a 18/08 wizytę kontrolną przed rozpoczęciem stymulacji. :-)

Chyba zaczyna ogarniać mnie strach przed wynikami .... Dziś już przyszły pierwsze wymazy , w przyszłym tygodniu będą kolejne no i krew ... W związku z tym że jest najdroższa a wyniki są szybko zwlekam z nią jak tylko mogę ... Dziś minęły dwa tygodnie od ponownego badania Allo mrl ... Myślę że czwartek piątek wyniki powinny być u mnie ... Myślę że moje Allo wzrosło , ale czy na tyle żeby paśnik dopuścił mnie do transferu 🤔🤔🤔 eh... Mam ochotę wsiąść jutro w auto i sama pojechać do Krakowa po te wyniki ... Ale niestety nie ma takiej opcji ☹️
Tak bardzo liczę na ten transfer w sierpniu , tak bardzo chciała bym być już w ciąży , mieć mojego kropka ze sobą ... Eh...

reklama
A ile miałaś transferów ?
5 transferow (8 zarodkow)
To bylo z 3 procedur.
4 procedura dala 2 zdrowe zarodki.
Czekaja na nas - w Cz - bo zaszlam cudem w ciaze….. o jakie bylo moje zdziwienie.

Nigdy wczesniej ciazy, nigdy bety pozytywnej, 35 lat, pcos, amh 7-8, brak kir implantacyjnych.
Mielismy jechac na szczepienia do Ldz i zrobilam ALLO MLR a juz byla ciaza i wyszlo cos kolo 30-40

Jak widac da sie z wysokim amh, z pcos,
Bez kir implantacyjnych itp….
Zycze i Wam takich niespodzianek. Nie wierzylam ze bede kiedykolwiek w ciazy.

Do góry