JestemMama!
Fanka BB :)
RakJaki znak zodiaku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
RakJaki znak zodiaku?
Ja mam teraz cysterny czynnościowa i transfer mam 3 sierpniaktóraś podchodziła z torbielem na jajniku do transferu...?![]()
Ja miałam mały. Transfer udanyktóraś podchodziła z torbielem na jajniku do transferu...?![]()
torbiel dermoidalna ?Ja miałam mały. Transfer udany
Powiedział, że mam torbiel (dłuższy czas była) ale nie jest wielkość operacyjnej i tyle.torbiel dermoidalna ?
Ja żyłam normalnie (praca fizyczna) po transferze miałam dużo energii przez pierwsze tygodnie i robiłam Totalnie wszystko.Czy zalecacie coś przed transferem czy ogolnie żyć normalnie i po po prostu odpoczywać?![]()
aha ahaPowiedział, że mam torbiel (dłuższy czas była) ale nie jest wielkość operacyjnej i tyle.
Ja żyłam normalnie (praca fizyczna) po transferze miałam dużo energii przez pierwsze tygodnie i robiłam Totalnie wszystko.
Po ok 3 tygodniach od transferu dopadły mnie mdłości i obrót o 180st. Zero energii.
Dziękuję ♡Powiedział, że mam torbiel (dłuższy czas była) ale nie jest wielkość operacyjnej i tyle.
Ja żyłam normalnie (praca fizyczna) po transferze miałam dużo energii przez pierwsze tygodnie i robiłam Totalnie wszystko.
Po ok 3 tygodniach od transferu dopadły mnie mdłości i obrót o 180st. Zero energii.
Ale super!!!! Nam dwóch lekarzy odradzało 2 zarodki, teraz bierzemy jednego, jak wszystko będzie dobrze to wrócimy po 2 , uda nam się, sierpień jest dla nas cudownyDecyzja podjęta. Bierzemy dwa zarodki. 2 dc estrofem w ruch i jazda. Kończy mi się właśnie obecny cykl.