chodziło o to po ilu dniach od wdrożenia progesteronu był transfer - 5dni = 120h
reklama

Artemida90
Fanka BB :)
eij

Ja do 16u mnie jak już zaczęłam to też już pchałam do 12 tc hahahah
myślałam że po ciąży będzie lepiej jest coraz gorzej hahahahahpociazowy mózg?![]()
Ale słodkie zdjęcie SkarbeczkiJa do 16![]()
eij

Aaaa. Ok. Blondynkachodziło o to po ilu dniach od wdrożenia progesteronu był transfer - 5dni = 120h
eij

U mnie napewnopociazowy mózg?![]()
eij

Ja też miałam taką nadzieję. Mówię sobie, dobra jesteś w ciąży podwójnej, brzuch rośnie, uciska wszystko co możliwe, mózg niedotleniony. Urodzisz i wszystko wróci do normy, otóż niemyślałam że po ciąży będzie lepiej jest coraz gorzej hahahahah
Serduszkowelove

Mam taką cichą nadzieję, ale nic nie zrobię, dzisiaj płakałam strasznie , jestem już tym wszystkim zmęczona, nie mam na to siły czasamiO nie! To oby jutro też nie pękł, bo wtedy transfer wychodzi na niedzielę![]()
reklama

Ice41

Pytam, bo nie wiem. Mówiłam mojemu lekarzowi, że jak mi się cykl skróci o 1 lub 2 dni to transfer wypadnie w niedzielę albo Boże ciało. Pytałam czy można wtedy wcześniej dać Ovitrelle na naturalnym, żeby pęcherzyk pękł. Powiedział, że później będziemy się martwić. Wkurza mnie jego podejście. Czy ktoś tak miał - Ovitrelle, żeby transfer nie wypadł w dzień wolny od pracy?Mam taką cichą nadzieję, ale nic nie zrobię, dzisiaj płakałam strasznie , jestem już tym wszystkim zmęczona, nie mam na to siły czasami![]()

Podziel się: