Ice41
Fanka BB :)
Również nadal trzymam mocno kciuki za Ciebie @SerduszkoweloveDokładnie , jak dla mnie 5dpt to zdecydowanie za szybko . Ja tam jestem dobrej myślii mocno trzymam kciuki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również nadal trzymam mocno kciuki za Ciebie @SerduszkoweloveDokładnie , jak dla mnie 5dpt to zdecydowanie za szybko . Ja tam jestem dobrej myślii mocno trzymam kciuki
![]()
ovitrelle??Ja zaraz oszaleję. Walczę z moim cyklem. Lekarz kazał w środę odpuścić, badania ze środy kiepski - estradiol 71na 17 dc, zrobiłam badania jeszcze w piątek 19 dc - estradiol wzrósł do 169 i dzisiaj byłam na USG - endometrium ruszyło 8,1 mm!!!Ucieszyłam się jak głupia, prawie popłakałam ze szczęścia, a tu znowu z drugiej strony dostaję po łbie - jest szansa że pęcherzyk pęknie we wtorek i w niedzielę transferu mi nie zrobią - pytałam
Ogarnęłam ginekologa z usg na jutro i świąteczny poniedziałek, badania na niedzielę, ale jak przyspieszyć pęknięcie pęcherzyka????
Dziękuję Wam kochane za tyle slow wsparcia, jesteście przekochane ! Serii kocham te energię Teraz Trzymamy kciuki za środę za @Brakujemiwiary jak i inne kochane dziewczęta, każdej z osobna♡♡♡
Też o tym pomyślałam. Ale czemu to dziewczyna sama wszystko ogarnia? Zamieniłabym lekarza.ovitrelle??![]()
Myslałam o nim , ale przez te emocje nie spytałam, a jak zadzwoniłam, to już nie było lekarza w klinice. Nie pamiętam ile po wstrzyknięciu ęka pęcherzyk. Czy któraś z Was wie?ovitrelle??![]()
No właśnie byłam teraz u innego lekarza. Czyli już u dwóch, jest jeszcze inna P. dr ale ona mnie dwa razy straszyła że mnie nie dopuści do procedury i do niej też nie chodzę. Jest jeszcze czwarta, ale ona ma urlop od wtorku - i u niej nie byłam.Też o tym pomyślałam. Ale czemu to dziewczyna sama wszystko ogarnia? Zamieniłabym lekarza.
Strasznie Ci lekarze!No właśnie byłam teraz u innego lekarza. Czyli już u dwóch, jest jeszcze inna P. dr ale ona mnie dwa razy straszyła że mnie nie dopuści do procedury i do niej też nie chodzę. Jest jeszcze czwarta, ale ona ma urlop od wtorku - i u niej nie byłam.
u mnie po ok 36 godzinachMyslałam o nim , ale przez te emocje nie spytałam, a jak zadzwoniłam, to już nie było lekarza w klinice. Nie pamiętam ile po wstrzyknięciu ęka pęcherzyk. Czy któraś z Was wie?
LH z wczoraj to 5,12. Jutro idę do zwykłego ginekologa o 11 i się zastanawiam czy to nie za późno już będzie i nie wiem czy tak bez konsultacji z kimś z kliniki wziąć ovitrelle.Strasznie Ci lekarze!W trigerze chodzi o lh, badałaś może? Bo jak będzie np na poziomie 30 to już bez sensu podawać, ale jeśli lh będzie na poziomie 10 15 to już jest sens , endometrium bardzo ładne ♡