reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2022

Brala mi posiew na przyjęciu ...wyniku na wypisie brak widocznie posiew zaginal i wogole przyjęcie jest poród fałszywy przed 37 tyg.kur..ja jechałam że skierowaniem na sterydy a Ci sobie przypisują że zastosowali takie leczenie ...
Z tą clexana to też straciłam całkowicie zaufanie gdybym się nie stawiała to by mi ją wstrzyknęla...
Dziś mi ktg robili wyszło dobre a ze sąsiadce kazali na plecach leżeć mimo że mówiła że wtedy powietrza nie ma i mała wariuje to jej ktg wyszło źle i po obchodzie mimo że miałam dobre zrobili mi drugi raz dla towarzystwa czaicie to.. wogole waga dziecka jest różna,szyjka jest różna ja prd normalnie.Powiedziala mi że jak mam już u szyjkę łożysko się na tylnia ścianę przesunęli ..litości aż mnie ręce opadają łożysko wzięło się w dwa dni spakowalo i poszło i szyjka się wygięła no i na koniec mówi mi że teraz już krwawic nie będę bo już mam u .Dziękuję dowiedzenia nie polecam ...jestem wykończona psychicznie fizycznie i napewno mi ten pobyt nie poprawił stanu ...mam nadzieję tylko że ta druga dawka przy ich zakręceniu to napwlewno był steryd ...bo do cesarki łaskę ogarniali i wstrzykiwali też
Czy tam będziesz rodzić, czy zależy od tygodnia ciązy?

reklama
@JM* a nie powiedzieli Ci, że masz dzwonić po wynik posiewu? Debile.
Nie nic ,zaginal im pewnie. Teraz patrzę ketony dwa ++ mam w moczu,bakterie ale to sikalam resztkami po 5h czekania na izbie i drodze ponad godzinnej i targaniu torby z parkingu długoterminowego .pojechalam z szyjka 2.9 i waga dziecka 2350 dziecko przytyło potem schudło szyjka się skróciła zrobiła w u, łożysko się przemieściło ja prd... To jest cyrk a jeszcze na izbie mi powiedziała no łożysko sie odklei dziecko umrze a na wypisie łożysko bez cech odklejania🤦🤦🤦

Pytałam o leki żelazo i b12 itd czy brać to mówił 11,7 hemo to nie brać , i tak brałam bo wzięłam ze sobą i teraz patrzę mam poniżej normy tak jak miałam tylko hemo podskoczyła to dobrze że brałam ...

@JM* Ketony pewnie z głodu. A keidy masz swojego cudownego lekarza prowadzącego? Będziesz jeszcze szła do tego prywatnego?
Nie wiem ,spisali mi luteinę dopochwowo nospe i magnez że mam brać u w ciągu 7dni do lekarza,ale muszę na posiew z pochwy ten na 35tyg iść na te choroby to w przyszłym tygodniu jakoś pójdę bo jutro mam 34tyg .Nie wiem już wiesz po tych paru dniach mam dość wogole już wszystkiego pójdę do niego jak nie zobaczy tego u w szyjce to pójdę do tamtego jak nie zobaczy to chyba wtedy urodzę naprawdę.

Jeszcze mieli do mnie pretensje że mam zrobiona grupę krwi ale nie potwierdzona 🤦🤦 i że takie o przychodnie narażają ich na koszty

reklama
Do góry