nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Ano mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztukiO matko brzmi groźnie juz widze ile stresu przeszłaś. To masz 2 chłopców![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ano mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztukiO matko brzmi groźnie juz widze ile stresu przeszłaś. To masz 2 chłopców![]()
To Twoja pierwsza beta? Czy już robiłaś jakoś? Dziś 16dt?Jesteście ekspertkami10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Ja przy drugim udanym transferze tez brałam acard. Sama, na własną rękę.A trzeba wskazan czy lekarze sami zalecają przed transferem ?![]()
Przytulam kochanie z całego sercaTak jak mówiłam ... Nic z tegojuż nawet nie mam sił płakać
![]()
Dobrze, nie narzekałam aż tak bardzodobrze przeszłaś ciążę? Kurcze ogarnia mnie juz strach
Ja w ciąży bliźniaczej+ 20 kgAno mam. Teraz czekam na werdykt, czy szykują się kolejne dwie sztukiJeśli chodzi o ciążę - udało mi się na cały ten czas wyłączyć emocje (tak, jest to możliwe), wyciszyłam się, robiłam to, co kazali. Jak już byłam wielorybem, to widziałam w rodzinie przerażenie, ale... Wisiało mi to
przytyłam 19 kg, jak na dwa łożyska i dwoje dzieci każde ważące ponad 3 kg - i tak uważam to za dobry wynik. Ale.... Jestem osobą z dużą nadwagą (pco itp.), na pewno byłoby mi lżej z inną wagą startową. Ale co... Nie umiem schudnąć. Ponad rok na diecie 1200, a nic a nic nie schudłam. Jedynie nie przytyłam.
Ja robiłam w Gdyni na Wendy. Byłam po prostu na czczoTak , właśnie dzwonilam teraz ale nikt nie odbiera, bo nie wiem nawet jak przygotować się do badania , a na stronie jest napisane że skontaktować się z punktem pobrań, tylko jeden punkt w Gdansku robi badania ehhh
robi się po pozytywnej becie dopieroDlatego właśnie sikańców się nie robi![]()
A może tak być ze jeden może odpaść w którymś tyg. Jestem totalnie ciemnaDobrze, nie narzekałam aż tak bardzopracowałam do 30 tc, ciąża bez komplikacji, CC w 37+6, dzieciaki 2800 i 3360