Serduszkowelove
Fanka BB :)
A czy to normalne, że przyjmuję estrofem 4 dzień i w sumie @ jako tako już nie ma prawie , ale mam tyle płodnego śluzu.... Czy to sprawka estrofemu ? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba estrofemu. Szlag mnie wtedy trafiałA czy to normalne, że przyjmuję estrofem 4 dzień i w sumie @ jako tako już nie ma prawie , ale mam tyle płodnego śluzu.... Czy to sprawka estrofemu ?![]()
tak przy estrofem jest duuuuzo śluzuA czy to normalne, że przyjmuję estrofem 4 dzień i w sumie @ jako tako już nie ma prawie , ale mam tyle płodnego śluzu.... Czy to sprawka estrofemu ?![]()
Cudowne wiadomości, zdrówka dla Was ! Rośnijcie! ♡Ja dziś miałam wizytę z malenstwem wszytko okej11+1
zaczynam trochę luzować się że wszytkim.lekarsywa mam brać dalej do 12 tygodnia . 7.09mam prenatalne badania
Dziewczyny nie poddawajcie siędla każdej z Nas w końcu zaświeci słoneczko
trzymam za wszytkie ogromne kciuki
![]()
3mamJa juz parę godz po transferze ,teraz tylko czekać na cud![]()
jutro planujesz robić bete ?Hey jestem nowa...a tak naprawę po bardzo długiej przerwie. Jestem po pierwszym transferze dziś 9 dzień. Większość pewnie przyjmuje leki ale czy jest ktoś kto miał transfer na cyklu naturalnym i potem lekarz stwierdził że tez nadal nic nie dajemy...denerwuje się czy na pewno wszystko ok
miałam zrobić w sobotę ale stchórzyłam... beta na poziomie 156 chyba jeszcze nie wierzę...tak długo to trwałe że jak jest to człowiek głupiejejutro planujesz robić bete ?