reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

To odczekaj. Nie rob już testów bo tylko mieszasz sobie w głowie. Gdyby to była ciąża kreska z dnia na dzień była by coraz bardziej wyraźniejsza. A one tak naprawdę są negatywne. Prawdopodobnie to co tam przebija to kreska testowa. Ale może to być wczesna ciąża, a test jej nie wykrywa. Beta da 100% pewności.
łatwo jest mówić, odczekaj. Chociaż to słuszna rada, ale w praktyce prawie żadna nie umie wytrzymać, jeśli myśli, ze coś widać.. niestety..

reklama
Tak jak mówią dziewczyny. Odczekaj i zatestuj. Jak kreska nie będzie ciemnieć to ciąży raczej nie ma. I jak nie będzie to polecam wizytę u ginekologa i uregulowanie cykli. :)

Wczoraj myślałam że mam zwidy a dziś rano wynik był szybko i nie musiałam się zbytnio przyglądać żeby tą kreskę zobaczyć zrobię betę w przyszłym tygodniu test powtórzę za dwa dni jeśli będzie ciemniejsza to napewno pójdę na bete
jeśli robisz testy przed @, to ta kreskę pierwsza ciężko czasami jest uchwycic na zdjęciu. Jeśli mówisz, ze się pojawiła szybko, to jutro powinna tez być odrazu już ciemniejsza, bo beta na początku rośnie szybciutko.
Trzymam kciuki, aby to było to, ale an razie podejdź do tego z dystansem, żeby później nie było rozczarowania.

Daj znać po becie/teście :)

reklama
Do góry