dla mnie słaba kreska tonwpatrywac się pod światłem czy może coś się tam mieniMnie też zamurowało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla mnie słaba kreska tonwpatrywac się pod światłem czy może coś się tam mieniMnie też zamurowało![]()
To mój pierwszy test w życiu z druga kreska. Myślałam ze musi być tak intensywna jak ta pierwszaMnie też zamurowało![]()
moja 8 dpt ledwo było widać a wiedziałam już ze to toTo mój pierwszy test w życiu z druga kreska. Myślałam ze musi być tak intensywna jak ta pierwsza![]()
Dokładnie, trzymamy mocnoDziś mamy u dziewczyn cały pakietod wizyty po betę
kciuki za każdą z Was
![]()
To mój pierwszy test w życiu z druga kreska. Myślałam ze musi być tak intensywna jak ta pierwsza![]()
Dokładnie, trzymamy mocno![]()
I masz jakieś objawy czy nadal nic ?
Tak pobolewania podbrzusza ale takie inne nie umiem ich opisać. Od wczoraj jest mi też niedobrze ale może coś zjadłam co mi zaszkodziło bo na ciążowe mdłości to chyba jeszcze za wcześnieI masz jakieś objawy czy nadal nic ?
Trzymam kciuki !