Ja rodzicom powiedziałam od razu jak tylko wyszła mi pozytywna krew.A ze tak zapytam, kiedy poinformowałyście rodzine ze się udało?
Tak zastanawiam się, kiedy powiedzieć chociaż rodzicom![]()
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
My powiedzieliśmy po pierwszych prenatalnych. Jak bylismy pewni, ze wszystko okA ze tak zapytam, kiedy poinformowałyście rodzine ze się udało?
Deess.
gratulacjeJuż po wizycie![]()
Mamy 6 t 5 d![]()
Wszystko wyglada pięknie, widziałam jak serduszko tykało![]()
Za 3 tyg kolejna wizyta![]()

Rodzicom i rodzeństwu jak było serduszko, a reszcie powiemy po 12tyg, może dopiero na świętaA ze tak zapytam, kiedy poinformowałyście rodzine ze się udało?
Ja to samoJa miałam 5 komórek i 3 ładne zarodki
Powodzenia![]()
GratulujęJuż po wizycie
Mamy 6 t 5 d
Wszystko wyglada pięknie, widziałam jak serduszko tykało
Za 3 tyg kolejna wizyta![]()

A jak Ci teraz idzie ?? Na jakim jesteś etapie ?Ja to samo![]()
U mnie 6 tydzień i zero objawowJa nie miałam żadnych objawów i do tej pory rzadko coś mi dolega a to już 8 tydzień także powodzenia![]()

reklama
Madame JS
Moja mama wiedziała o każdym etapie, rodzina mojego męża w ogóle nie wie, że się leczyliśmy... Także sądzę, że jeśli by się udało w ciągu dalszym, powiedzielibyśmy im najpóźniej, jak to możliwe (na Wielkanoc?;-)). A innym to pewnie w zależności od okoliczności. I na pewno nie będzie to informacja, że "będziemy mieli dziecko", raczej wspomnienie o ciąży. Po prostu boję się być nieostrożna w jakichś deklaracjach...A ze tak zapytam, kiedy poinformowałyście rodzine ze się udało?
Podziel się: