Deess.
Fanka BB :)
już bliżej jak dalej , 3mam kciukiU mnie lekarz, też chce tak zrobić. Transfer w następnym cyklu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już bliżej jak dalej , 3mam kciukiU mnie lekarz, też chce tak zrobić. Transfer w następnym cyklu.
Ja też z dofinansowaniem.U nas jedna procedura kosztuje 9400...
Ale wy z dofinansowaniem, więc na pewno też to inaczej jest liczone![]()
powodzeniaJestem po wizycie estradiol ponad 1600 progesteron 0.48 punkcje mam w czwartek o 9.15![]()
nie dostałaś żadnych papierów z kliniki ? tam powinno być wszystko napisane i wyszczególnione procedury dodatkoweDowiedziałam się że za punkcję mam zapłacić 2356 zł za transfer 1600 plus leki dostałam dzisiaj unidox , luteinę, acard , prolutex . Tylko znowu blondynka się nie zapytałam czy ten embryoglue czy dodatkowy koszt czy już jest wliczone w procedurę psici którą mi wybrali.![]()
Nie zapytałam się rano ile będę musiała jeszcze zapłacić za punkcję transfer powiedziała że przygotuje wszystko na wizytę na wizycie lekarz nie wiedział o co chodzi nie miał nic rozpisane dla mnie poszłam do nich a ona mi dała karteczkę ręcznie napisaną ile za transfer ile punkcjęnie dostałaś żadnych papierów z kliniki ? tam powinno być wszystko napisane i wyszczególnione procedury dodatkowe
ahaa to faktycznie dziwne jeśli chodzi o koszta bo jednak wiadomo człowiek sobie musi wszystko przekalkulować a oni jakby stawiają już przed faktem dokonanym ze tyle i tyle trzeba zaplacicNie zapytałam się rano ile będę musiała jeszcze zapłacić za punkcję transfer powiedziała że przygotuje wszystko na wizytę na wizycie lekarz nie wiedział o co chodzi nie miał nic rozpisane dla mnie poszłam do nich a ona mi dała karteczkę ręcznie napisaną ile za transfer ile punkcjęmówiłam że u mnie jeden wielki cyrk.
Oj dokładnie też to w taki sposób odebrałam że oni nie liczą się z tym że może ktoś tyle nie ma i będzie musiał dobrać pożyczyć etc i nie czują się zobowiązani o tych kosztach mówić wcześniej dla nich jakby oczywiste że wyciągniesz kasę i zapłaciszahaa to faktycznie dziwne jeśli chodzi o koszta bo jednak wiadomo człowiek sobie musi wszystko przekalkulować a oni jakby stawiają już przed faktem dokonanym ze tyle i tyle trzeba zaplacic![]()
a w jakiej klinice się leczysz ? jeśli można wiedziećOj dokładnie też to w taki sposób odebrałam że oni nie liczą się z tym że może ktoś tyle nie ma i będzie musiał dobrać pożyczyć etc i nie czują się zobowiązani o tych kosztach mówić wcześniej dla nich jakby oczywiste że wyciągniesz kasę i zapłacisz