Mój jest jakiś inny, na to wychodziMamy się z tymi naszymi chłopami
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jest jakiś inny, na to wychodziMamy się z tymi naszymi chłopami
![]()
Już po transferze jesteś??jaki miałyście estradiol i progesteron w dniu transferu ?
tak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...Już po transferze jesteś??
Oj być może Ci się wydaje skoro finalnie poszło dobrze. Po tych wszystkich lekach,hormonach takie wahania nastroju to narmalka. Teraz masz w sobie maluszka i dbaj o siebie nie denerwuj się.tak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...
Emocje pewnie Kochanatak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...
Zaczynasz stymulację teraz ?? Bo Ja już się gubię kto na jakim etapie jestDess będzie wszystko dobrze !!! Kropek zostanie z tobą
Ja dostałam @ jutro mam wizytę w klinice, nie wiem czemu, ale się boje![]()
Tak jutro mam się zjawić z rana hormony zrobić i lekarz mi leki ma dobrać... Nie wiem czemu, ale zaczęłam się bać tych zastrzyków... mi na samą myśl już słaboZaczynasz stymulację teraz ?? Bo Ja już się gubię kto na jakim etapie jest