Orchidea33
Fanka BB :)
Przerazacie mniemoja miala 3330 i tez 50 byla za duza. 56 moje nosily jak miesiac skonczyly

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przerazacie mniemoja miala 3330 i tez 50 byla za duza. 56 moje nosily jak miesiac skonczyly
Czytajac Was stwierdzam, ze musze jeszcze na koniec ciazy dokupic ten rozmiar..Mój miał 3300 a 57 długi i ciuszki 56 były trochę za duże. Musisz mieć po kilka sztuk roz 56
Dlugi pewnie bedzie ale kilogramo taki sredniakNasze dzieci na razie z tych większych i dłuższycha Ty i Twój mąż byliście bardzo dludzy!
Wasza dzidzia ma po kim być duza
Na spokojnie to weź. Najwyżej tak jak pisałaś, mama ci dokupi kilka pajacyków. Bo na początek to u mnie tylko pajacyki się sprawdzały bo w co inne bałam się ubieraćCzytajac Was stwierdzam, ze musze jeszcze na koniec ciazy dokupic ten rozmiar..bo mam tylko 3 sztuki. Niby niektore 62 widac, ze sa male ale chyba bedzie bezpieczniej jak bede miec wiecej 56.
U mnie sie podobny wielkosciowo jak Kajtek szykuje. Wg lekarza max 3.5 kg bedzie.
Moze masz racje. Zobaczę w szpitalu co i jak. Pajacykow i takich body rozpinanych przez cale ubranko mam najwiecej bo tez sie boje innych ubranNa spokojnie to weź. Najwyżej tak jak pisałaś, mama ci dokupi kilka pajacyków. Bo na początek to u mnie tylko pajacyki się sprawdzały bo w co inne bałam się ubierać![]()
ja znam niewiele jesli wogole jakies dzieci, ktore zaczynaly od 62Przerazacie mnie![]()
Nie, kup 56 cm, moja miała 3200 i też się topiła w 56 cm, a tych miałam mega mało, a noworodek ciągle coś wymyśli, żeby ubrudzic pajaca i uwierz mi nie ma siły na zakupy , będziesz błagała o sen, a i pieluchy/pampersy zaskoczy Ci ile razy trzeba zmienić pieluche, 3 paczki to duuuużo za małoPrzerazacie mnie![]()
mam nadzieję że jakoś to się załagodzi i te maści pomogąMój ma na czole dosyć dużego ale nic się z nim na szczęście nie dzieje
hahahahA ja z naczyniakiem do chirurga idępatrz ilu specjalistów od naczyniaka się narobiło
![]()
noo 12 zmian pampka na dobe w pierwszych tygodniach to tak na luzie wiec paczka to jakies 3 dniNie, kup 56 cm, moja miała 3200 i też się topiła w 56 cm, a tych miałam mega mało, a noworodek ciągle coś wymyśli, żeby ubrudzic pajaca i uwierz mi nie ma siły na zakupy , będziesz błagała o sen, a i pieluchy/pampersy zaskoczy Ci ile razy trzeba zmienić pieluche, 3 paczki to duuuużo za mało![]()