*Lena2013*
Zaangażowana w BB
A cc też miałam i w sumie miałam wrażenie, że bolało jak laparoU mnie podobny zestaw plus cc, w pewnym momencie się człowiek przyzwyczaja i zabiegi/operacje przestają być straszne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A cc też miałam i w sumie miałam wrażenie, że bolało jak laparoU mnie podobny zestaw plus cc, w pewnym momencie się człowiek przyzwyczaja i zabiegi/operacje przestają być straszne![]()
U nas podobne nastawienie, jak teraz się nie uda to koniec (przynajmniej przez najbliższy czas). Za dużo nas to wszystko kosztowało psychicznie i finansowo. Znajdziemy sobie inny cel i tyleNo to masz jeszcze czas na 3Ja sobie obiecałam, że do 40 jak się nie uda to dalej nie probujemy
![]()
My weźmiemy jeszcze naszego mrożaczka bo 1 mamy i kończymy przygodęU nas podobne nastawienie, jak teraz się nie uda to koniec (przynajmniej przez najbliższy czas). Za dużo nas to wszystko kosztowało psychicznie i finansowo. Znajdziemy sobie inny cel i tyle
No tak słuchając wielu ''madrych'' wystarczy odpuścić i się udaMy weźmiemy jeszcze naszego mrożaczka bo 1 mamy i kończymy przygodęMam nadzieję, że nie wpadnę w wieku 50 lat bo co teraz będziemy się na starość zabezpieczać?
![]()
To pozostaje nam się zacząć zabezpieczać zeby ci mądrzy nie mieli racjiNo tak słuchając wielu ''madrych'' wystarczy odpuścić i się uda![]()
Oj tak.To pozostaje nam się zacząć zabezpieczać zeby ci mądrzy nie mieli racji![]()
Kurcze nazbierało się trochę tego. Zauważyłam, że tylko matki w rodzinach patologicznych tam gdzie chleją i ćpają to nic im nie dolega.Przebadana.Adenomioza 1,1 mm ściana przednia. I endometrioza ii stopnia. Usunięte ogniska. I niska rezerwa jajnikowa.
Z tego co wiem to już po 35 r.ż podają 2 . Mi brakuje pare miesięcy do 35 i mi nie pozwolił.Tak wzięłam 2 i zgodził się tylko ze względu na wiek bo w styczniu mam 40 lat![]()
Tez właśnie byłam za podaniem 2 zarodków . Do 35 brakuje mi ponad 7 miesięcy ale nie to było wielkim problemem tylko moja cesarka z początku tego roku . Oczywiście wysłuchałam wszystkie lamęty jak to się wcześniaki rodzą , ze prawie zawsze są jakieś komplikacje itd itpZ tego co wiem to już po 35 r.ż podają 2 . Mi brakuje pare miesięcy do 35 i mi nie pozwolił.
Ja też będę brała 2 jeśli uda się dwa uzyskać. A który to Twój transfer?Tak wzięłam 2 i zgodził się tylko ze względu na wiek bo w styczniu mam 40 lat![]()