Ja juz wiem ,że jak u mnie nic się nie dzieje to dupa. Pamiętam, że przy 1 ciąży już na początku miałam bolesne sutki i przy zagniezdzeniu tak mnie brzuch przez parę minut napierd.....I kropla krwi była na wkładce i doszłam do wniosku ,że jakby mi się udało to powinnam mieć podobne objawynic kompletnie nie czuje i jakos nastawienie tez srednie :/
reklama
Ja też do pierwszej nie udanej próbyNa szkoda, szkoda. Ja tez kiedyś myślałam, że in vitro ma 100% skuteczności![]()
A to nie jest tak ,że z osłonki wydostaje się dopiero dzień po transferze ? Ja tez bym nie oddała zarodków do adopcji. Skomplikowane to wszystkoKrótki. U mnie zarodek był z 6 z przodu, więc wyszedł z osłonki tak mi się wydaje więc AH byłby zbędny. Szkoda, że nie ma 100% skuteczności. Ja mam jeszze dylemat inny - nie chcę tworzyć nie wiadomo ile zarodków, bo już po nie nie wrócę, a nie widzi mi się oddanie do adopcji. I jak tu zrobić żeby mieć dwa zdrowe zarodki na raz... :/
Deess.
Fanka BB :)
przykro miNiestety. Myślicie, że coś się zaczęło i skończyło?![]()
margaretka89
Ale fajnieO widzisz! Biedna Ty! Ja mam tak, że jak się rozbiorę to nikt nie zauwazy, że miałam ccBlizna cieniutka jak wlos
![]()
margaretka89
Ja myślę, że 6 dpt to chyba wcześnie na betę. Znam taką historię, że dziewczyna miała betę 3 i myślała, że nic z tego, a potem ta beta się rozkręciła i jest dzidziuś. Nie chcę Ci robić złudnej nadziei, ale na pewno trzeba jeszcze tą betę powtórzyć dla pewności.Niestety. Myślicie, że coś się zaczęło i skończyło?![]()
Deess.
ja mam zrobić 6dpt tak klinika zażyczyła sobie .. tez nie wiem czy to nie za wcześnie , ale z drugiej strony rozwieje swoją niepewność...Ja myślę, że 6 dpt to chyba wcześnie na betę. Znam taką historię, że dziewczyna miała betę 3 i myślała, że nic z tego, a potem ta beta się rozkręciła i jest dzidziuś. Nie chcę Ci robić złudnej nadziei, ale na pewno trzeba jeszcze tą betę powtórzyć dla pewności.
Coffe18
Dokładnie! @*Lena2013* powtórz jeszcze betę ! Może mały leniuszek się rozkręcaJa myślę, że 6 dpt to chyba wcześnie na betę. Znam taką historię, że dziewczyna miała betę 3 i myślała, że nic z tego, a potem ta beta się rozkręciła i jest dzidziuś. Nie chcę Ci robić złudnej nadziei, ale na pewno trzeba jeszcze tą betę powtórzyć dla pewności.
margaretka89
Ja robiłam 7 dpt, tak chciała klinika właśnie. Też mi się wydawało, że to za wcześnie. A będziesz mieć po tej becie jakiś kontakt z lekarzem? Ja myślę, że niezależnie od wyniku każą zrobić jeszcze raz. Kciuki za pozytywną betę!ja mam zrobić 6dpt tak klinika zażyczyła sobie .. tez nie wiem czy to nie za wcześnie , ale z drugiej strony rozwieje swoją niepewność...
reklama
No tak, wiem, ze to autoimmunologia i tez mi sie wydaje, że może cos w tym być.. Mam nadzieję, że to pomoże <3Hashimoto to choroba autoimmunologoczna także może coś być jednak . Dobrze że masz immunosupersje. Ja brałam że swansona kwas foliowy i B 12.
Podziel się: