reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka jak nie jesteś gotowa i nie masz ochoty to się nie zmuszaj...najważniejsza jestes Ty i Twój Maluszek:)

Hej dziewczyny :tak:ja teraz bede was rzadziej odwiedzac :-(musze sie streszczac z praca, bo moj promotor nagle sie obudziła a tu wrzesien tuz tuz, badania nieskonczone, zaczynam sie uczyc do obrony:-(to bedzie masakra bo ja taka rozkojarzona:-(

mam od kilku dni cos takiego jak kolke w lewym boku pod zebrami, niemoge siedziec bo boli strasznie, musze lezec, mama mnie przestraszyła ze moge mniec cos takiego do konca ciazy bo ona miała taką kolke w biodrze, po porodzie jej przeszło. Zarywa okropnie, moze któras z was wie co to moze byc???????????????????pozdrawiam

dorota123456789mialam tak jak ty zkaz seksu plamilam bralam duphaston.Tydzin temu spobowalismy bardzo delikatnie jest wszystko jak najbardzej okej a p[rzezycia duzo lepsze niz przed ciąża:)
Gin mi dzi spowiedzial ze na 80% dziewczynka bedzie!!!!!!!!!

Pisze narazie zaraz nadrobie czytanie, dzidziuś ok, skakał, machał i się wiercił, nie udało mu sie dopatrzec co ma miedzy nogami bo niechciał usiedziec w miejscu, mierzył główke ok serduszko ok

Kaka jezdziłam z najstarszym:-p "ojcem"
Avialle WOW dziewuszka (moge wpisac w liste????) mam nadzieje ze juz tak zostanie;-)
Co do figo fago. Rewelacja:-p wkońcu można na luzaka bez zabezpieczenia. Co do samej spermy to fakt ona powoduje skurcze ale jak szyjka krótka i mięciutka czyli blisko terminu choc niezawsze to dział. U mnie nie działało:rofl2:

kasieknie naraziłaś się ,nie naraziłaś.
A co do Fritzla to ty będziesz trzymac a ja bede cięła
ja też chce ciąci pazury wyrywała obcęgami

Ja mam wprawe w kastracjach, tylko ta bez znieczulenia

czarna79 brawo
dorota widzisz wszystko ok

weszłam póżno, bo jeszcze po wizycie zaliczylsmy zakupy, potem przyjechali teście cd altanki i zrobiony bul gril, tr=eraz pojechali, a M się smieje ze juz na forum, ja miałam dzis na wizycie cytologie i troche krwawie, ale u mie to norma

Avialle cieszę się że wróciłaś i gratulacje Pani Doktor...
Czarna79 fajnie, że dobrze Ci jazdy idą- przynajmniej masz pozytywne nastawienie do prowadzenia samochodu:tak:Ja wolę nie wspominać początków na kursie:crazy: Nie mówiąc o examinie...Dobrze że to już ponad 6 lat temu robiłam.
A ja dzisiaj cały dzien w łóżku:wściekła/y:Tak mnie zatoki zaatakowały że ledwo żyję. Głowa mnie boli, a tu jeszcze nauka bo w sobotę mam egzamin. Byłam w rejonowej przychodni u rodzinnego, myślałam że może mi coś da na ten ból głowy co nie zaszkodzi dziecku a ona że nie może mi dać żadnych leków bo w ciąży lepiej domowymi sposobami, kazała aby łykać AscoRutical 3 razy dziennie i pić wodę z miodem i cytryną...Normalnie brak mi słów...

czarna79 wpisuj wpisuj na liste. zawsze chcialam córcie mam nadzieje ze tak zostanie tez:)
ppatqa: super ze dzidzia zdrowa i fika:)

reklama
hej dziewczyny! mam mojego M juz w domku!!! :-):-):-)
a co do tego szpitla to mialam obiekcje bo to byl szpital zakazny i nie chcialam by cos zlapal skoro zdrowy.
Ciesze sie ze u lekarza wsio w porzadku!!!ja ide 14.05. moze dowiem sie plec bo juz nie moge tak mnie to ciekawi!!!
Brzusio mi tak wysadzilo ze teraz na mnie w rodzinie grubas wolaja:wściekła/y:a do tego mam duzy biust i mam kompleksy:no:Pa ide cieszyc sie mezem

Do góry