Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynyja teraz bede was rzadziej odwiedzac :-(musze sie streszczac z praca, bo moj promotor nagle sie obudziła a tu wrzesien tuz tuz, badania nieskonczone, zaczynam sie uczyc do obrony:-(to bedzie masakra bo ja taka rozkojarzona:-(
mam od kilku dni cos takiego jak kolke w lewym boku pod zebrami, niemoge siedziec bo boli strasznie
Gin mi dzi spowiedzial ze na 80% dziewczynka bedzie!!!!!!!!!

Pisze narazie zaraz nadrobie czytanie, dzidziuś ok, skakał, machał i się wiercił, nie udało mu sie dopatrzec co ma miedzy nogami bo niechciał usiedziec w miejscu, mierzył główke ok serduszko ok
Tak mnie zatoki zaatakowały że ledwo żyję. Głowa mnie boli, a tu jeszcze nauka bo w sobotę mam egzamin. Byłam w rejonowej przychodni u rodzinnego, myślałam że może mi coś da na ten ból głowy co nie zaszkodzi dziecku a ona że nie może mi dać żadnych leków bo w ciąży lepiej domowymi sposobami, kazała aby łykać AscoRutical 3 razy dziennie i pić wodę z miodem i cytryną...Normalnie brak mi słów...

hej dziewczyny! mam mojego M juz w domku!!! :-):-):-)
Brzusio mi tak wysadzilo ze teraz na mnie w rodzinie grubas wolajaa do tego mam duzy biust i mam kompleksy
![]()