reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Ale chyba jak sie jeszcze nieznaliśmy
Jak widać gusta sie zmieniają;-). Mi sie bardzo podobaja takei powyginane murzynki itp a on kreci nosem:baffled:

reklama
Czarna odpoczywam :-D Siedze z nogami wylozonymi ,lub leze,ewentualnie na kompa zajze hihihi aha i jem wiec nic takiego nie robie .Ja staram sie ogolnie duzo lezec lub siedziec:tak:.

Za niedlugo musze wziasc psa i isc do banku i po drodze do pracy zaniesc chorobowe:rofl2:

Grzeczna dziewczynka. Boże jak ja sie ciesze ze jako ś tak spokoj nie mi ciaże przechodzą bo nie wiem czy dałabym rade. Ja wiem ze dla dzieciatka wszystko, ale ciężko leżeć kiedy ma sie inne dzieci:tak:.

Ok zbieram sie i ide na miasto

hej już wróciłam, postraszyli mnie że jak zus mi płaci to moga wpaść na kontrol z zusu a mam leżeć, czy ktoś wie jak wyglada taka kontrol i w jakich godzinach
Aviallejaką specjalizacje wybrałaś? Moge polecić fajne ksiązki, ale nie sagi; "Czysta ziemia" autora nie podam bo właśnie ta książke podrzuciłam dzisiaj koleżance w pracy; Smieszna i lekka "Kelnerka" i "niania w londynie" Melissa Nathan; "Taniec w ruinach" Przejmujący dziennik młodej czeczenki Milana Tierłojewa- ta książka naprawde daje do myślenia i wzrusza
czarna79Ja zawsze stosowałam dave. Czy mozna je stosować w ciąży, chodzi mi o samoopalacze??

Ja nie przechodze ciazy tak lagodnie :-( momentami to koszmar ale dam rade bo to dla dzidzi :-)
Nie mam dzieci ale i bez dzieci ciezko jest non stop lezec :-) zwlaszcza jak pogoda jest super

hej dziewczyny widze,ze ja tylko tak dlugo spie;)Co do samoopalacza to nie wiem jaki najlepszy,ale ja stosuje balsam brazujacy z garnier i jestem bardzo zadowolona:).Dorota wypoczywaj sobie,mam nadzieje,ze nie dlugo zle dolegliwosci mina!ja dzis tez za dobrze sie nie czuje(gardlo zawalone,katar i bol glowy:().

jakis ciezki dzien mi sie szykuje chyba:(musze posprzatac i obiad zrobic,bo chlopak wczesniej z pracy wraca:).Mielismy zmienic dom za miesiac,no,ale chyba musimy sie wstrzymac,bo nie ma pieniedzy.....a tak chcialam sie przeprowadzic:(

Mnie niestety budzi mąż jak wychodzi do pracy...potem już zasnac nie mogę i zasiadam do BB.

Właśnie sobie kupiłam Nivea krem brązujący - zobaczymy co z tego wyniknie;-)

reklama
Ja wole te kremy brazujace,bo jakos boje sie plam od samoopalacza;)Ja tez zawsze z chlopakiem wstaje o 5rano,a pozniej jeszcze sie klade:)

Do góry