reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

hej już wróciłam, postraszyli mnie że jak zus mi płaci to moga wpaść na kontrol z zusu a mam leżeć, czy ktoś wie jak wyglada taka kontrol i w jakich godzinach

Jeśli masz napisane za zwolnieniu, że mozesz chodzić to cię mogą cmoknąć w nos. Kontrole to chyba rzadkosć, chyba że ktoś uprzejmie doniesie...

Ja nie przechodze ciazy tak lagodnie :-( momentami to koszmar ale dam rade bo to dla dzidzi :-)

Naprawdę dzielna dziewczynka. Ja to bym wam codziennie marudziła...

Ja wole te kremy brazujace,bo jakos boje sie plam od samoopalacza;)Ja tez zawsze z chlopakiem wstaje o 5rano,a pozniej jeszcze sie klade:)

A ja po kremach brązujących mam pryszcze...

reklama
Ja mam na zwolnieniu "może chodzić" więc zawsze można wyjść po bułeczki czy do warzywniaka:-p.
Wstaję jak mąż mnie budzi ok 7 ale później jeszcze się kładę i śpię do 10:-).

A co do kremów brązujących to ja też używam bo do solarium nie chodzę a na dworze coraz cieplej i zaraz będzie trzeba założyć krutrze spodenki a ciało blade aż wstyd:zawstydzona/y:.

Dziewczyny ja wlasnie posprzatalam i zmykam obiad robic.Jest jeszcze 1%,ze za miesiac sie przeprowadzimy:)jedziemy do agencji z mieszkaniami:DTrzymajcie kciuki!douslyszenia

Witajcie
JA od rana na nogach, bo byłam z mamą na bazarku na zakupach, potem jeszcze w makro i kilku innych sklepach. Teraz biorę się za naukę, tylko jeszcze ćwiartkę arbuza wciągne :-)
Czarna79 a egzamin mam z Systemów Pośrednictwa Finansowego- czyli ogólnie przedmiot porażka, sama pamięciówa:crazy: Mam nadzieję że jakoś zdam bo nie chciałoby mi się tego drugi raz uczyć...
A głowa trochę przestała boleć, gorzej że z nosa uwalnia mi się ropa jakaś. Być może od tego nagrzewania gorąco wodą- jak mi babcia poradziła.
Miłego dzionka.:-)

Ja bylam w pracy zaniesc chorobowe i szefa nie bylo:tak: wiec pogadalam sobie z jego zastepczynia :-D.Po drodze do banku weszlam i z psem bylam wiec sie nachodzi troche ponad godzine nas nie bylo ,a teraz pies spi w najlepsze bo zmeczony tym bieganiem hihiihi:-D:-D:-D.

Co do chorobowego to ja mam caly czas lezec ( nastepnym razem poprosze ze moze chodzic ) przez dluzszy czas lezalam a teraz troche chodze i mam ich w nosie :laugh2:.
Slyszalam ze ciezarnych nie sprawdzaja ale ile w tym prawdy to nie wiem

ja myslała że da mi, może chodzić bo wczesniej tak miałam, zmykamy na obiad do teściów, po południu mamy teściów u siebie, altanka cd

reklama
Właśnie wróciłam z pracy. Odziwedziłam wszystkich. No i usłyszłam miłe przywitanie od jednej babeczki: :szok:Boże, jaka Ty jesteś gruba....

Do góry