ola070197
Fanka BB :)
ja o poronieniu nie mówiłam w pracy. Tez planuje iść w grudniu, chyba ze sytuacja mnie zmusi. Ja w pracy tez czasem przyjmuje ciężki towar. Teraz udaje ból nadgarstka.Ja powiem w pracy po wizycie która mam 27.10 niech wiedza i szukają kogoś za mnie a ze pracuje w sklepie budowlanym gdzie wchodzę na drabinę czasami muszę podnieść coś cięższego to będę mogła się wytłumaczyć dlaczego nie mogę. A na l4 planuje pójść może po świętach chyba ze mój lekarz powie inaczej. Miesiąc temu wróciłam do pracy po poronieniu i nie chce uciekać tak od razu bez słowa. Jak na razie dobrze się czuje czasami mam mdłości ale są słabe i jak coś zjem to przechodzą zawroty głowy się tez pojawiają.
 jak wasze samopoczucie dziś?
 jak wasze samopoczucie dziś? 

przyjmuje towar, całe biurko mam zawalone. Wchodzą klienci. Moja szefowa, pracownik sprzedaży zarazem ma to w dupie i gada sobie z kumpelka na zapleczu. A klienci ciagle podchodzą do mnie. Jak się pomylę przy odbiorze to będzie to moja wina. Krew mnie zaraz zaleje. Chyba hormony
 przyjmuje towar, całe biurko mam zawalone. Wchodzą klienci. Moja szefowa, pracownik sprzedaży zarazem ma to w dupie i gada sobie z kumpelka na zapleczu. A klienci ciagle podchodzą do mnie. Jak się pomylę przy odbiorze to będzie to moja wina. Krew mnie zaraz zaleje. Chyba hormony 

mam na imię Monika i jestem świeżo po becie. OM 9.09. Z moich obliczeń wychodzi mi termin na 16.06. Wizytę u lekarza mam na 4.11
 mam na imię Monika i jestem świeżo po becie. OM 9.09. Z moich obliczeń wychodzi mi termin na 16.06. Wizytę u lekarza mam na 4.11 jak się czujesz?
 jak się czujesz? 

poza tym częściej chodzę siusiu i lekko pobolewa mnie podbrzusze. Ale, że to moja druga ciąża to wiem, że tak może być
 poza tym częściej chodzę siusiu i lekko pobolewa mnie podbrzusze. Ale, że to moja druga ciąża to wiem, że tak może być