reklama
Pusia jak tam nocka minela??????
tak jak zawsze czyli budził sie Kacper co jakiś czas (nie było to nic nadzwyczajnego , ani tragedia a ni super dlatego nawet już o tym nie wspominałam
). Co do zdrowia to gorączki nie ma tylko katar więc mam nadzieje że na tym sie skończy
). Co do zdrowia to gorączki nie ma tylko katar więc mam nadzieje że na tym sie skończy
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dzien dobry

u nas juz jest 16 stopni

u nas juz jest 16 stopni

Lilka
Fanka BB :)
czesc mamuski
mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy
wiec trzymajcie kciuki;-)
pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie
Wisienka avatar bombowy

mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismy
wiec trzymajcie kciuki;-)pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie
Wisienka avatar bombowy

masakra co za produkcja-wlasnie skonczylam czytac
pierwszy raz sluchalam z mackiem no i zainteresowal sie pioseneczka chociaz dla mnie jest w niej cos dziwnego no i nie wiem co
Pusia-krzeselko bomba!!! no i synek zadowolony
no i super avatarek widze, ze suwaczki tez nowe
lilka-no widzisz milenka dala rade na zakupach bez pieluszki, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku;-)
gratulacje wagi!! ja jeszcze nie wchodze w moje ulubione spodnie no ale to byla 10 wiec trzeba jeszcze poczekac

apropos pieluch Matti tez duzo sikal i przeciekaly mi pieluch i zelki sie sypaly no i zmienilam z huggisow na pampersy-okazalo sie ze uczulenia maly juz nie ma a pampersy sa bardziej pojemne
anineczka musisz bardzo tesknic co?? to kwiatki dla ciebie na pocieszenie
trzaskaj w lepek ile wlezie

ja ma pomoc
women-extra ze na pozadnego instruktora trafilas jeszcze raz na jkais czas fitness i luzik
to mi dalas do myslenia z ta czapka, bo ja caly czas ubieram ze wgledu na wiatr cieply, bo cieply, no ale z uszkami panikowalam- a wczoraj na glowce zuwazylam potowki, a i dobra ta doktorka-swietnie to powiedziala, tak z humorkiem

ja tez myslalam ze sie posikam-kawki nie moglam normalnie wypic

ojj!!wspolczuje!!

YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku
Znacie to?? Moj Dominik tego slucha czasem i bardzo lubi, nawet zaczyna sobie podspiewywac jak to leci) Tylko ja jakos nie ufam tego typu utworom. Moze to ma jakis podprogowy przekaz??
![]()
pierwszy raz sluchalam z mackiem no i zainteresowal sie pioseneczka chociaz dla mnie jest w niej cos dziwnego no i nie wiem co

Pusia-krzeselko bomba!!! no i synek zadowolony

daj znac jak po wizyciehv stwierdzila zeby zaczac mu wprowadzac jedzonko do diety, bo widoscznie moje mleczko juz mu nie starcza :-(
ach no i kazala mi isc do lekarza, to idziemu jutro....
no i super avatarek widze, ze suwaczki tez nowe

lilka-no widzisz milenka dala rade na zakupach bez pieluszki, czyli wszystko idzie w dobrym kierunku;-)
Witam.
Muszę się pochwalić. Dziś przymierzyłam kilka starych par spodni i się mieszczę!!! A już przed ciążą były na mnie za ciasne.
Z tym przesikiwaniem pieluch, to u nas nie jest kwestia złego zapięcia tylko pojemności, bo Tymek w nocy sika na potęgę. Dziś aż Mu się pielucha rozwaliła i żelki się posypałyWiększy rozmiar nie zdaje egzaminu, bo jest to samo.
gratulacje wagi!! ja jeszcze nie wchodze w moje ulubione spodnie no ale to byla 10 wiec trzeba jeszcze poczekac

apropos pieluch Matti tez duzo sikal i przeciekaly mi pieluch i zelki sie sypaly no i zmienilam z huggisow na pampersy-okazalo sie ze uczulenia maly juz nie ma a pampersy sa bardziej pojemne
Ja też jestem ;-)
Pogadałam z mamcią :-)
Szkoda,że przez telefon![]()
anineczka musisz bardzo tesknic co?? to kwiatki dla ciebie na pocieszenie
i jest generalnie kłótnia...bo ja mu kazałam iść ekg zrobić i ma zakaz chodzenia na siłownie do momentu przebadania sie a on się kłóci :-) hihih nie popuszcze mu...kurde...ja chce spać w nocy..a nei stresować sie
Musze jakos postawic na swoim...chyba najlepeij to w łebek walnąć![]()
trzaskaj w lepek ile wlezie

ja ma pomoc
women-extra ze na pozadnego instruktora trafilas jeszcze raz na jkais czas fitness i luzik
Z tymi uszkami to sie usmialam, bo pytalam lekarki - na szczepieniu - czy nalezy chronic uszka i powiedzila, ze dziecko ma tam duuuuzo wlosow i gdyby natura chcial by uszy chronic to by cos wymyslilai mowila, ze w wozku to nawet przed sloncem nie musze chronic, bo jest buda... i ze jak mam watpliwosci czy zakladac czapeczke czy nie to mam pomyslec, czy mi byloby ok, jakbym ubrala...
to mi dalas do myslenia z ta czapka, bo ja caly czas ubieram ze wgledu na wiatr cieply, bo cieply, no ale z uszkami panikowalam- a wczoraj na glowce zuwazylam potowki, a i dobra ta doktorka-swietnie to powiedziala, tak z humorkiem

ja tez myslalam ze sie posikam-kawki nie moglam normalnie wypic

Dzien dobry!
Witam Was po beznadziejnej nocce, cos mi dziecko ostatnio spac nie moze. Obudzil sie o 2:30 i walczyl do 3:45 :/ Teraz tez juz nie spi :/
ojj!!wspolczuje!!
U nas tez dzis cyrk na kiju bal w nocy dzieci sie krecily, mozna szalu bylo dostac
Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??
Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak
Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem
Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu
Podobno to do roku moze potrwac
Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-)
Nie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??
Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak

Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiem
Okropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu
Podobno to do roku moze potrwac
Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-)

reklama
Mam przyjęcie Kacperka w niedziele i myśle nad strojem-szybka jestem prawda
a co to za przyjęcie??
Podziel się: