sikoreczka79
Fanka BB :)
Ech....
niestety tak to paskudnie sie potrafi złożyc
niestety tak to paskudnie sie potrafi złożyc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj napar z liści malin,trochę pomagaReniferku dzieki za pamiec:-) Czasem zagladam i podczytuje ale i nawet na zamkniety rzadko wpadam
tak ja nadal 2 w 1 i mam juz dosc,boje sie ze znow przenosze ciaze i wywołaja mi porod:-( ja nie wiem juz co mam robic
seks nie pomaga
Pozdrawiam wszystkie mamy w domach i ich cudowne dzieciaczki :-):-):-):-):-):-):-):-)
My też na takim zestawie jedziemyjestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie
I nie tylko oneOj Anaconda wiem co czujeszNikt tak człowieka z równowagi nie wyprowadzi jak własne dzieci
![]()
współćzuje i łączę się w bólu miałam dzisiaj to samo z tym że m w pracy i musiałam dać sobie radę sama od 19.30 do prawie 21 wył jak diabli nie wiele brakowało a bym na głowe dostała bo klapsa to i tak y nie zrozumiałA ja dzisiaj nie wytrzymałam bo mała tak się darła przed spaniem że myślałam że ją normalnie zabiję. Mąż ją uśpił a ja mam dość i dopóki mi nie przejdzie nie chcę się do niej zbliżać, chyba jeszcze nigdy tak mnie nie wkurzyła