fanaberiasnow
Fanka BB :)
Ja dr. SrokaJa leczyłam się u dr. Lewandowskiego
I jaki efekt leczenia? Jest ok czy działacie dalej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dr. SrokaJa leczyłam się u dr. Lewandowskiego
trzeci transfer udany podane dwa zarodki jeden się zadomowił jestem 14+1 tc. Słyszałam że dr Sroka bardzo dobry. Mi ostatni transfer wykonał dr. Małek bo mój miał urlop. Trzymam kciukiJa dr. Sroka
I jaki efekt leczenia? Jest ok czy działacie dalej?
Tak, pierwszy. Generalnie jestem ogromna panikara a stres to moje drugie imię. Ale teraz jestem dziwnie spokojna. Wiadomo, gdzies z tylu głowy cały czas o tym myśle ale jakoś tak nie wiem. Jakbym miała przeczucie, ze będzie ok? Coś w tym stylu.Myśl pozytywniebędzie dobrze
Pierwszy transfer??? Z całego serca życzę Ci żeby kropek zadomowił się u mamusi na długie miesiące![]()
Gratulacje, trzymam kciuki aby wszystko było super!trzeci transfer udany podane dwa zarodki jeden się zadomowił jestem 14+1 tc. Słyszałam że dr Sroka bardzo dobry. Mi ostatni transfer wykonał dr. Małek bo mój miał urlop. Trzymam kciukito Twój pierwszy?
Też tak miałam przy pierwszym transferzeTak, pierwszy. Generalnie jestem ogromna panikara a stres to moje drugie imię. Ale teraz jestem dziwnie spokojna. Wiadomo, gdzies z tylu głowy cały czas o tym myśle ale jakoś tak nie wiem. Jakbym miała przeczucie, ze będzie ok? Coś w tym stylu.
Dziękuje za wsparcie![]()
Kurde, jak się uda to mi przepadną bilety na Podsiadlo na PGE Narodowym, bo terminy będą się zbiegaćTeż tak miałam przy pierwszym transferzeniech ta myśl Cię nigdy nie opuści
będzie dobrze
Słyszysz ??! Rozumiemy się ??!! Zabraniam innych myśli
Będzie pięknie i za 9 miesięcy rodzisz
![]()
Hahahauauq nic nie przepadnie, sprezentujesz komuśKurde, jak się uda to mi przepadną bilety na Podsiadlo na PGE Narodowym, bo terminy będą się zbiegać![]()
Powodzenia i staraj się nie denerwować a wszystko będzie dobrze.Gratulacje, trzymam kciuki aby wszystko było super!![]()
Tak, pierwszy![]()
Kiedy koncert ?? Transfer w piątek .... Rodziła byś w połowie lipcaJednak coś chyba zle obliczyłam i może uda się w razie co zaliczyć i koncert haha
Dobrze, to może się udawać, you go baby!