Mój się ciągle wspina po moich nogach i ściąga mi legginsyTak mi sryl pomaga przy kolacji

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój się ciągle wspina po moich nogach i ściąga mi legginsyTak mi sryl pomaga przy kolacji
Wyczułaś dobrego pieroga wyczułaśnie wiedziałam ale miałam nadzieję ale pewnie za daleko jechaćja nie umiem czekam aż mama mi zrobi i zwodzi mnie już drugi tydzień
![]()
biorę co jest tylko gdzie trzeba jechać?Wyczułaś dobrego pieroga wyczułaś
Serio z kapustą robiłam i suszonymi grzybami
Zostało mi trochę farszu to upycham w krokietypierogów już nie ma ale
Krokiecikiem chętnie poczęstuje![]()
Czekaj ja już w drodze, gdzie odbiór?biorę co jest tylko gdzie trzeba jechać?![]()
Zapraszam do Tarnowabiorę co jest tylko gdzie trzeba jechać?![]()
kto kogo zabiera ja SzczecinCzekaj ja już w drodze, gdzie odbiór?
nie słodkiego nie chce bo zęby mam na wykończeniuZapraszam do Tarnowa
Jak by co to dla siebie naleśniki z nutella robie , jakby która smaka miała to prędziutko![]()
Ahahah nie wybrzydzajnie słodkiego nie chce bo zęby mam na wykończeniupo niedzieli idę do dentysty chyba będę miała w każdym dziurę
![]()
Jessssui, ile sępówCzekaj ja już w drodze, gdzie odbiór?
A Ty co dzisiaj pichcisz?Jessssui, ile sępów. A ja też bym zjadła krokiecika
![]()