Ja byłam po szyjeBo każdy ma inaczej. Niektóre q ogóle nie biorą progesteronu tylko sama suplementację a inne są obstawione lekami po szyję.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam po szyjeBo każdy ma inaczej. Niektóre q ogóle nie biorą progesteronu tylko sama suplementację a inne są obstawione lekami po szyję.
No właśnie, dlatego trochę się martwię ale chyba lekarz wie co robiJa odstawiałam dopiero po negatywnej becie. Wtedy powinna przyjść miesiaczka.
Ja też dopiero po negatywnej necie odstawiałamNo właśnie, dlatego trochę się martwię ale chyba lekarz wie co robi![]()
Nie... Nie miałam jak. Musiałam wyjść bardzo wcześnie, a nie miałam testu...Ja też dopiero po negatywnej necie odstawiałamNie robiłaś dzisiaj sikanca?
Na spokojnie, chociaż ja bym pewnie wzięła jakbym miała jeszcze dzisiajNie... Nie miałam jak. Musiałam wyjść bardzo wcześnie, a nie miałam testu...
Kurcze trochę się martwię teraz tym progesteronem.
Na dziś wieczór jeszcze mamNa spokojnie, chociaż ja bym pewnie wzięła jakbym miała jeszcze dzisiaj![]()
Ja jak szłam po proga do apteki to nic nie musiałam mówić, paczki były przygotowaneJa byłam po szyjeJak realizowałam receptę w aptece, to Panie mi współczuły i mówiły że trzymają kciuki
![]()
A ile masz proga?Na dziś wieczór jeszcze mamDalej już niestety nie. A moja lekarka jak na złość, na urlopie...
![]()
Wybierz do końca i tyle.Nie... Nie miałam jak. Musiałam wyjść bardzo wcześnie, a nie miałam testu...
Kurcze trochę się martwię teraz tym progesteronem.