reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga malenstw

reklama
Bedytko - zupełnie nie wygląda na tą wagę. Ja muszę swoja zważyć bo na ręku ją ponosić chwilkę to ręce po 5 minutach puchną, coś mi sie zdaje że również się poprawiła.

Bedytko, nic a nic Alutka nie wyglada na takiego klocka ;-):-) Czym Ty ja karmisz kobieto? hahah. Nawet widze Ewcie od Agi przerosla waga ;-):-)

Sara bedzie wazyc kolo 12kg i ma jakies 88cm - wg moich pomiarow "na oko" ;-):-D Musze podejsc z nia do osrodka.
I stopa w rozm. 23.5-24 :-)

Witajcie!!! Moja córeczka ma 20 miesięcy i waży 10 kg ubranka w sam raz ma na 86 więc kupujemy juz jej większe, nóżkę ma nr 21. Może ktoś sie zna ile powinno miej więcej waży w tym wieku dziecko, bo moja córeczka bardzo długo miało nie dowagę i zastanawim się czy dalej ją ma czy sie mieści w minimalnych kryteriach:) Podziwiam wląsnie ta małą czarnoskórą dziewczynkę jest śliczna oderwac oczu od niej ie idzie:D.

reklama
Martyna i Ollusia chyba to do nas bylo - strasznie dziekujemy za te przemile slowa!

Ollusia drobniusia ale na zdjeciu nie wyglada na duza mniejsza od naszych pozostalych sierpniowych dzieciaczkow - a buzke ma tak przesliczna!! :)

bedytko i martynko jak zawitam do polski trzeba sie spotkac! bo ja tez ze slaska!

nasz maly ciezarek tez juz chyba sobie wazy sporo hihi :D

Do góry