93kora
Moderator
Ja w poniedziałek zaczynam 8 tydzień i też tak mamDziewczyny a czy Wam tez tak wybiło brzuch? Dzisiaj mam 10+6 a już na odpietym guziku od spodni wracałam do domu za chwile wszyscy będą wiedzieć![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w poniedziałek zaczynam 8 tydzień i też tak mamDziewczyny a czy Wam tez tak wybiło brzuch? Dzisiaj mam 10+6 a już na odpietym guziku od spodni wracałam do domu za chwile wszyscy będą wiedzieć![]()
Ja nie mialam plamien same bole,ale pewnie jak by byly to bym padla na zawal bo jestem panikaraNo ja dzis wchodze w 10 tydz wlasnie.. moze tak standardowo mamy. Od wtorku do czwartku plamilam troszke. Wiec jestem wyczulona i wszystkim sie przejmuje. Niby wiem ze moze bolec a i tak mam stresatrzymaj sie!
![]()
U mnie 10 tc dzis a od 8 mam brzuch jak na 5 miesiac a to moja pierwsza ciaza i ogolnie jestem szczuplaJa w poniedziałek zaczynam 8 tydzień i też tak mamtylko Już raz rodziłam i ponoć kobiety, które już rodziły szybciej brzuszek mają, coś w tym jest
![]()
Dlatego, że szczupła jesteś i ja też w sumieU mnie 10 tc dzis a od 8 mam brzuch jak na 5 miesiac a to moja pierwsza ciaza i ogolnie jestem szczupla![]()
Mi w pierwszej ciąży też szybko było widać, na szczupłych i wąskich zazwyczaj ten brzuszek szybko wystaje. Mam wrażenie że teraz wolniej rośnie niż w 1 albo już tak nie zwracam uwagiU mnie 10 tc dzis a od 8 mam brzuch jak na 5 miesiac a to moja pierwsza ciaza i ogolnie jestem szczupla![]()
moze cos ci uciska?A ja mam problemy z bólem kręgosłupa lędźwiowego, jak zarwie nagle to boli tydzień, może to jakiś nerw? Nigdy tak przed ciąża nie miałam, czy macie coś takiego dziewczyny?
Ja czytałam, że od progesteronu można być takim wzdętym.Sporo ważę, ale jestem też wysoka, więc rozkłada się to po całości, ale brzuszek był ze mną od zawsze, a teraz mam po prostu wrażenie wiecznego wzdęcia albo najedzenia (mam problem wciągnąć brzuch). Od początku nic nie przytyłam na wadze, ale widzę, że brzuch mam trochę "wzdęty"