reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

chcialam popisac i nie popisze bo maly sie marudny zrobil, tzn jst spiacy i musze go nakarmic i ululac, wiec nadrobie jutro.
Na aquaaerobiku bylo super, o wiele leiej sie czuje jak sie troche poruszlalam.

doczytalam ze Beata juz wktorce wyjezdza, wiec juz teraz zycze milej podrozy i udanych wakacji!!!!!!!

dobranoc

reklama
Slyszalyscie o czyms takim???

Kupilam gazete Mamo to ja... a tam taka reklama...

LABO ROZSTĘPY ze striadene®. Wyłączny dystrybutor preparatów szwajcarskiej firmy Labo Cosprophar 2008-01-27
Naukowcy z firmy Labo opracowali pierwszą i unikalną pielęgnację miejscową do stosowania na skórze z rozstępami. Jej formuła oparta jest na nowym kompleksie substancji aktywnych o nazwie Striadene®, która posiada patent szwajcarski CH 696 659 A5. Matrykiny i drożdże z gatunku Saccharomyces Lysate, występujące w kompleksie Straidene®, wykazują działanie stymulujące odnowę tkanki łącznej w miejscach pokrytych rozstępami. Dzięki tej właśnie stymulacji przywrócony zostaje prawidłowy stan tkanki w miejscu, w którym pojawił się rozstęp, a w której włókna zniknęły lub utraciły swoje właściwości podporowe.

Firma Labo przygotowała dla państwa cztery warianty: Pielęgnacja Miejscowa, Przedłużenie Pielęgnacji, Kompletną pielęgnację lub Pielęgnacja Prewencyjna

hmmm, gdyby to byla prawda... och... to skusialbym sie...

Lilka ale akryl już powoli wychodzi z mody ;-)
Teraz żele,a żel nie jest zły.
Sama jak byłam w ciązy z Mattem chodziłam co 2-3 tygodnie na pazurki.
Później jednak zrezygnowałam bo pazury rosły mi w zastraszającym tępie i po tygodniu już miałam odrośnięte :baffled:
Dowiedz się,napisz maila do tej szkoły z zapytaniem.Lepiej wiedzą niż ja ;-)

A na charakter niewiele pomożesz,możesz układać go ale i tak swoje wyjdzie u dziewczyn :-D
Ja to już się za głowe łapie jak moja mama nie wykitowała z moimi pomysłami :dry::sorry2::laugh2:

Właśnie skończyliśmy z M oglądać horror (i nie wiem czy nie obudziliśmy nie co Kacperka :( ) na razie spi ale musiałam iść i dać mu smoka
Pusia, trzymamy kciuki. Będzie ok.

Mykam spać bo głowa mi pęka. Ledwo żyję.

Dzięki

Pusia spokojnej nocki życze Kacperkowi i Tobie ;-)

No zobaczymy jak to dzis będzie. tylko własnie boję się że go przez film lekko wybudziliśmy .

Oki zmykam spać DOBRANOC

dzięki ,dzięki:-)
misia q dzieki zastanawiałam się właśnie jak to zrobic:tak:
anulka1979 przeczytałam że robiłaś jakąś zupkę dla maleństwa, chciała bym prosić o przepis:-) , moja niunia na razie wcina słoiczki ale chciałabym jej robić coś sama , a nie mam za bardzo inspiracji z czego i jak :sorry2:
karinko u mnie w szpitalu ze ZZO nie było problemu jeszcze zanim zapadła decyzja o cesarce przyszła położna i zapytała czy bym nie chciała bo i tak już się długo męcze a nie było wiadomo ile to potrwa, (według usg to mała miała mieć tylko3 kg ):rofl2:

dzień doberek...:-)
ja wpadłam się przywitać bo jade do tych Gorlic:-( buuu...
nadrobie potem co tam u was:-)

buziak kochane i miłego dnia dla wszystkich:-)

Dzien Dobry:-D

Sabinko
milego dnia:tak:

U nas wczoraj byl wolny dzien, wiec wyprawilismy malej urodziny. Spalilam sobie caly kark, glupia stara baba:baffled: boli jak cholera:baffled: Cala trojka ma kaszel, ode mnie sie zarazili:angry: a do tego jeszcze kotka ma ruje- z cyklu ¨goraco polecam¨.
Ide Was poczytac;-)

Beatko to o której będziecie na miejscu?
Masz jakiegoś linka do hotelu ?
Proszę bardzo Anineczko a będziemy jak wylot jest o 16,10 na lotnisku 20,25(pzesunięcie o godzinę do przodu) a hotel oddalony 40 km od lotniska:baffled:Trochę dzieciaki zmęczone będą
Wakacje.pl- Asteria Bellis Resort, Turcja, okolica Belek, Asteria Bellis Resort, opinie, opis, zdjecia

chcialam popisac i nie popisze bo maly sie marudny zrobil, tzn jst spiacy i musze go nakarmic i ululac, wiec nadrobie jutro.
Na aquaaerobiku bylo super, o wiele leiej sie czuje jak sie troche poruszlalam.

doczytalam ze Beata juz wktorce wyjezdza, wiec juz teraz zycze milej podrozy i udanych wakacji!!!!!!!

dobranoc

Wisienko dzięki mniemam że to aerobik Cię tak wykończył?:-);-)

Slyszalyscie o czyms takim???

Kupilam gazete Mamo to ja... a tam taka reklama...

LABO ROZSTĘPY ze striadene®. Wyłączny dystrybutor preparatów szwajcarskiej firmy Labo Cosprophar 2008-01-27
Naukowcy z firmy Labo opracowali pierwszą i unikalną pielęgnację miejscową do stosowania na skórze z rozstępami. Jej formuła oparta jest na nowym kompleksie substancji aktywnych o nazwie Striadene®, która posiada patent szwajcarski CH 696 659 A5. Matrykiny i drożdże z gatunku Saccharomyces Lysate, występujące w kompleksie Straidene®, wykazują działanie stymulujące odnowę tkanki łącznej w miejscach pokrytych rozstępami. Dzięki tej właśnie stymulacji przywrócony zostaje prawidłowy stan tkanki w miejscu, w którym pojawił się rozstęp, a w której włókna zniknęły lub utraciły swoje właściwości podporowe.

Firma Labo przygotowała dla państwa cztery warianty: Pielęgnacja Miejscowa, Przedłużenie Pielęgnacji, Kompletną pielęgnację lub Pielęgnacja Prewencyjna

hmmm, gdyby to byla prawda... och... to skusialbym sie...

Anulka tak myślałam a moze kiedyś laserem dać sobie zrobić te rozstępy chociaż jakiś bardzo dużych to ja nie mam a brzuch na szczęście bez rozstępów:-)

Ja to bym sobie zrobiła liposukcję na udach i może ciut brzuch chociaż gdybym poćwiczyła to i brzuch bez zabiegów byłby ładniejszy
dzień doberek...:-)
ja wpadłam się przywitać bo jade do tych Gorlic:-( buuu...
nadrobie potem co tam u was:-)

buziak kochane i miłego dnia dla wszystkich:-)

Powodzonka Sabinko:-)

Dzien Dobry:-D

Sabinko
milego dnia:tak:

U nas wczoraj byl wolny dzien, wiec wyprawilismy malej urodziny. Spalilam sobie caly kark, glupia stara baba:baffled: boli jak cholera:baffled: Cala trojka ma kaszel, ode mnie sie zarazili:angry: a do tego jeszcze kotka ma ruje- z cyklu ¨goraco polecam¨.
Ide Was poczytac;-)

Ladinko to gorąco tam u Was i tyle rzeczy na raz kurujcie się bo niby maj ale tak naprawdę maj.U nas temperatura po 16 spadła gwałtownie o jakieś 13-15 stopni

I życzonka ślemy dla córci z okazji urodzinek:tak:

Jeszcze trochę do 11 poklikam z wami bo potem ewentualnie kuknę wieczxorkiem

reklama
Beatko
super hotelik!!!:tak: Zycze udanego, bezstresowego wypoczynku:-)
U nas goraco, ma tak byc caly tydzien, ale dzieciaki jakies bardziej zadowolone w domu:baffled:, na dworze od razu marudza.

A ja wlasnie sie dowiedzialam, ze w sierpniu na 100% przylatuja moi przyjaciele z dzieciakami, moze wynajmiemy jakis domek w gorach na ich przyjazd.
No i w koncu udalo nam sie oduczyc jedzenia w nocy moich dwoch wampirow, mam nadzieje, ze jak ten kaszel ustapi to beda cale noce przesypiac..., bo dzisiaj sie jeszcze troche rzucali:baffled: Ehh...gdyby mnie moj malz sluchal juz bysmy dawno zapomnieli o nocnym karmieniu;-)

Prasuje:wściekła/y: gooreeee prania:wściekła/y:

Do góry