reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Avialle bedzie dobrze zobaczysz :tak: dzidzia bedzie zdrowa jak ryc :tak:Ale kciuki bede trzymac :tak:.

Kuzwa i jak sie tu nie wkurzac ja juz nie wiem co mam robic jak dzis kasa nie przyjdzie zagryzlabym ze zlosci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Sorki jak marudze;-)moj M az zadzwonil do zusu i babka mupowiedzial ze napewno
kase wyslali 7 maja na ten adres i jak nie dochodzi kasa to mamy isc na poczte:wściekła/y:.Poczekam do 12 i sie przejde na ta poczteMam nadzieje ze ta kasa nie zaginela :wściekła/y:

Ale jak dzis dostane ja czy nie to mam kilka groszy i chyba na odstresowanie sie
pojde do ciucholandu i jak bedzie cos fajnego dla dzidzi to KUPIE ;-)

:-D
dorota no mam nadzieje ze tak bedzie bo oststnio jakis pech nas przesladuje!! na 16 ide do gina.
Jaki pech?????? Trzymam kciuki o 16 własnie wtedy koncze jazde:-p
Jak była to Duet spał naszczęście na stojąco, mam jeszcze 15 min o ide, a miał byc miły wieczór
wow podziwniam takie poswiecenie. Ale w sumie niedziwie sie jak ja miałam kastrowanego kota to tez przy nim warowałam a zachowywał sie jak narkoman
ja nie moge patrzec jak sie zwierzeta mecza.Czke mnie kastracja mojego kocurka i kotki ,:(

nie martw sie o ruchy to sa poczatki najzupelniej normlane ze nei czujesz dziecka caly czas! pozniej po 25tc to juz powienno sie ruszac cvzesciej,ale tez miewa dzieckogorsze dni bo mu za cieplo bo cisnienie za niskie:) tak wiec glowa do gory to norma:)

A ja sie nie moge doczekac pitaku i usg 3d kurde jak sie boje tych wadbrr okropnie tak wiec o 17 w pt prosze kciukow nei puszczac za najwazniejsze usg w ciazy :)
Bedzie dobrze. Az jestem ciekawa czy te USG potwierdzi płeć:tak:
A jak sprawy z M??
Sorki jak marudze;-)moj M az zadzwonil do zusu i babka mupowiedzial ze napewno
kase wyslali 7 maja na ten adres i jak nie dochodzi kasa to mamy isc na poczte:wściekła/y:.Poczekam do 12 i sie przejde na ta poczteMam nadzieje ze ta kasa nie zaginela :wściekła/y:

Ale jak dzis dostane ja czy nie to mam kilka groszy i chyba na odstresowanie sie
pojde do ciucholandu i jak bedzie cos fajnego dla dzidzi to KUPIE ;-)
Dorotka współczuej tej jazdy z kasą. Jabym chyba ich rozszarpała. Moim zdaniem juz powinnas dzwonic na poczte. I jezeli tam nie ma kasy przejsc sie do ZUS-u niech dadza ci potwierdzenie nadania. (ja tak kiedys miałam z alimentami;-))

Diewczynki jest kasa na cale szczescie :tak::tak::tak:
Wyplacili mi od 20 marca do 8 maja az strach sie bac kiedy bede nastepne pieniadze
ale teraz na konto mi przysla :tak:.Kamien z serca.Tylko kwota za 1,5 miesiaca tak jakbym chodzila do pracy to tyle w ciagu miesiaca zarobie ale teraz sie nie dziwie bo my mamy niska podstawe ale wchodzi premia a teraz bez premii.Ale jak to policzylam to za miesiac jakies 800 zl wychodzi wiem ze nie duzo ale zawsze cis na rachunki starczy:tak:.
Ide dzis z mama po spodnie ciazowe ide sie odstresowac.Tylko nie wiem jakie mam
najpierw kupic dlugie spodnie czy 3/4 .Maz doradzil mi dlugie a wy jak myslicie ???????????????????????

dorota to sie ciesze ze masz juz te pieniazki!!!!ja chyba kupila bym3/4 ale jak te dlugie nie sa grube tylko przewiewne to juz musisz sama wyboru dokonac.Trudno doradzic nie widzac tyle tylko ze sadzac po pogodzie obstawiam 3/4 ale z pogoda nigdy nic nie wiadomo;-)napisz potem cosik kupilas i wklej fotke.Wiesz niewazne jakie dlugie czy krutkie sam zakup poprawi ci humor:blink:

Wiem wlasnie ze sam zakup mi poprawi nastroj hihihih.Ale wiesz w sklepie sie zastanowie jakie kupie ale naprawde nie wiem jakie lepiej kupic.Tylko do 3/4 to
zas klapek nie mam wiec moze jakies tanie klapki za 10 zl kupie hihihihihihI dzidziolkowi cos postaram sie kupic :tak:.Ide jesc :-D

No nareszcie.
Dorotka uffff napewno kamien z serca Ci spadł. Udanych zakupów. Co do spodni ja bym kupiła chyba długie.(zawsze mozna zrobic mankiety:-p)

czarna79 z M coż narazie spokoj ale czuej ze balansujemy na cienkiej linie i wszystko moze gruchnac w kazdym moemncie

reklama
dorotka no to sie doczekałaś, miłych zakupów
Avialle ja bym komus tłumaczyła że to normalne zachowanie, i że nic się nie dzieje, ale sobie samej trudno, ale ja tak mam, jak komuś padnie koń na kolke, mówimy ststystyka, taka biologia, ale jeśli chodzi o swoje to inaczej, bałam się żeby przy tarzaniu nie wypchnął jelit, bo u koni nie zszywa sie kanału, ani skóry, ma ładnie ściekać. A Duetowi 1 jadro zeszło dopiero w wieku 2 lat, a jeszcze w czasie kastracj próbował je wciognąć do kanału. Ale ładnie przeszedł znieczulenie juz po godzinie domagał się jedzenia( miał ogólne i miejscowe)
czarna79 to juz nie pierwsza nocka przy moich, lub przy kogoś

A ja sie czyje jak pijana

Do góry