Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuszek mi jeszcze prawie w ogole nie urósł, no moze troszeczke, bo w spodnie sie juz zadne nie mieszcze prawie, wiec czas sie wybrac na jakies zakupy, hehe. USG miałam ostatnie w 12tc, teraz dopiero polowkowe około 20-22tc. Ehh nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc co tam z dzidzią
Jutro ide do gina sprawdzic wyniki badan itd. W sumie na BB wchodze codziennie, czytam was, ale z reguły jestem juz zmeczona i nie chce mi sie pisac, he he he. Takiego jakiegos lenia mam 
Diewczynki jest kasa na cale szczescie
Wyplacili mi od 20 marca do 8 maja az strach sie bac kiedy bede nastepne pieniadze
ale teraz na konto mi przysla.Kamien z serca.Tylko kwota za 1,5 miesiaca tak jakbym chodzila do pracy to tyle w ciagu miesiaca zarobie ale teraz sie nie dziwie bo my mamy niska podstawe ale wchodzi premia a teraz bez premii.Ale jak to policzylam to za miesiac jakies 800 zl wychodzi wiem ze nie duzo ale zawsze cis na rachunki starczy
.
Ide dzis z mama po spodnie ciazowe ide sie odstresowac.Tylko nie wiem jakie mam
najpierw kupic dlugie spodnie czy 3/4 .Maz doradzil mi dlugie a wy jak myslicie ???????????????????????
Przeleciałam ten wątek (od poczatku maja do teraz) i te osoby najwiecej sie udzielają;-) Co o tym myślicie?
Jezeli kogoś pominełam to dajcie zaraz znać
Andzia21
Kaka82
Ppatqa
Minisia
Avialle
Dorota123456789
Czarna79
Mirabelka73
Motylek6
natusiaMa
Zawadka
k@siek
Antuanet24
mafa
ewela24

Idę sie szykować bo o 14 znów mam jazde. Podobno dziś na miasto jedziemyjuz mnie brzuch boli
![]()
Czesc Dziewuszki ;-)
Nie było mnie dłuzszy czas, ale wiecie przygotowania do slubu itd, a mi sie nic nie chce robic ostatnioBrzuszek mi jeszcze prawie w ogole nie urósł, no moze troszeczke, bo w spodnie sie juz zadne nie mieszcze prawie, wiec czas sie wybrac na jakies zakupy, hehe. USG miałam ostatnie w 12tc, teraz dopiero polowkowe około 20-22tc. Ehh nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc co tam z dzidzią
Jutro ide do gina sprawdzic wyniki badan itd. W sumie na BB wchodze codziennie, czytam was, ale z reguły jestem juz zmeczona i nie chce mi sie pisac, he he he. Takiego jakiegos lenia mam
Ej dziewuszki nie było mnie jakis czas, ale nie zapominajcie o mnie :-) Tez jestem chetna na watek zamkniety :-)

tabletek nie chcę jej już dawać, muszę się umówić na zabieg