Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a chodziły za mną 2 dni. z zachcianek wczoraj miałam wielką na parówki i M jechał wieczorem.Ja tylko na chwilke wpadłam powiedzieć ze nikogo nie przejechałam
Idu z malutka na podwórko
papa do później
Hej ja własnie dzis skonczyłam moje podróze za ankietamitak sie ciesze ze juz mam to za sobą, tylko opracowac:-(
mam dalej tą kolke pod rzebrami to jest tak nieprzyjemne i dokuczliwe, musze zadzwonic do gina i spytac sie o co chodzi. pozdrawiam![]()
Ewela dzwon do gina :-)
Motylku spodnie ciazowe sobie kupilas????????
Ja 3 godziny chodzilam po sklepach i jestem padnieta kuje mnie w brzuchu ale musialm do was wejsc :-) teraz bede lezala do jutra :-)
Kupilam sobie fajne spodnie dzinsy jasny niebieski spodnie ciazowe i nawet nie wiedzialam
ze one taki wygodne :-) Juz z takim duzym golfem sobie kupilam :-)
Nie sa one grube te spodnie wiec fajnie ale dlugie kupilam nawet za dlugie ale ja takie zawsze
kupije ze albo je z tylu deptam albo je podwijam .
Ja na obiad miałam racuchy, potem zaliczyłam warzywniak po ogórki i arbuza:-), a po drodze do domu zobaczyłam że zaczeli sprzedawać truskawkia chodziły za mną 2 dni. z zachcianek wczoraj miałam wielką na parówki i M jechał wieczorem.

Czarna dobrze że jazda sie udała
Avialle mirabelka73 Aville popraw nazwe bo nie pamietam dokładnie, usialabym sprawdzić dla kobiet Provera- tabletka atykoncepcyjna, nadaje się super dla kotek jako antykoncepcja, wychodzi tanio, bo wystarczy 1 tabletke na tydzień
Rozważam sterelizację mojej suni, bo nie ma nocy co by nam się nie władowała do łożka...