reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Hej ja własnie dzis skonczyłam moje podróze za ankietami:tak:tak sie ciesze ze juz mam to za sobą, tylko opracowac:-(
mam dalej tą kolke pod rzebrami to jest tak nieprzyjemne i dokuczliwe, musze zadzwonic do gina i spytac sie o co chodzi. pozdrawiam:tak:

reklama
Jesli chodzi o zamkniety wątek to jestem za, tylko musze sie dowiedziec dokładnie co i jak bo niejestem na biezonco:tak:hihihih

Ewela dzwon do gina :-)

Motylku spodnie ciazowe sobie kupilas????????

Ja 3 godziny chodzilam po sklepach i jestem padnieta kuje mnie w brzuchu ale musialm do was wejsc :-) teraz bede lezala do jutra :-)
Kupilam sobie fajne spodnie dzinsy jasny niebieski spodnie ciazowe i nawet nie wiedzialam
ze one taki wygodne :-) Juz z takim duzym golfem sobie kupilam :-)
Nie sa one grube te spodnie wiec fajnie ale dlugie kupilam nawet za dlugie ale ja takie zawsze
kupije ze albo je z tylu deptam albo je podwijam .
Ide lezec :-)

Kaka ciesze sie ze powrot do pracy jest oki :-) I pocieszylas mnie ze ciebie tez kuje tu i tam :-)

Czarna gratulacje ze nikogo nie przejechalas hihih :-)

hej nam obiad zrobiła teściowa, więc na chwile wtrwała nas ze stajni, Przy małym jest troche roboty 2 razy dziennie ląża, potem pod węża z zimną wodą i to jest już zabawa na godzine, a jeszcze zabieram go na trawke, by nie siedział cały dzień w stajni, poki mu się nie zagoi, może chodzić na ląży lub sztryku.

Ja na obiad miałam racuchy, potem zaliczyłam warzywniak po ogórki i arbuza:-), a po drodze do domu zobaczyłam że zaczeli sprzedawać truskawki:-D:-D a chodziły za mną 2 dni. z zachcianek wczoraj miałam wielką na parówki i M jechał wieczorem.

Czarna dobrze że jazda sie udała
Martynka ja pamiętam ile ja załatwiałam przed ale staraj się nioe przemeczać
dorota udane zakupy, ja też musze zawsze skracać spodnie, a dokładnie to robi to teściowa
motylek6to odrazu zawód, więc 2 w 1
Avialle mirabelka73 Aville popraw nazwe bo nie pamietam dokładnie, usialabym sprawdzić dla kobiet Provera- tabletka atykoncepcyjna, nadaje się super dla kotek jako antykoncepcja, wychodzi tanio, bo wystarczy 1 tabletke na tydzień

Ja tylko na chwilke wpadłam powiedzieć ze nikogo nie przejechałam:-D:-D:-D
Idu z malutka na podwórko

papa do później

No to cudnie...wsadzili CIę w najgorętszą porę dnia ale to dobrze. Obędziesz się z dużym ruchem i na egzaminie nie będzie kłopotu. A dziś z kim jeżdziłas??

Hej ja własnie dzis skonczyłam moje podróze za ankietami:tak:tak sie ciesze ze juz mam to za sobą, tylko opracowac:-(
mam dalej tą kolke pod rzebrami to jest tak nieprzyjemne i dokuczliwe, musze zadzwonic do gina i spytac sie o co chodzi. pozdrawiam:tak:

No to już prawie z górki. Trzymamy kciuki.

Ewela dzwon do gina :-)

Motylku spodnie ciazowe sobie kupilas????????

Ja 3 godziny chodzilam po sklepach i jestem padnieta kuje mnie w brzuchu ale musialm do was wejsc :-) teraz bede lezala do jutra :-)
Kupilam sobie fajne spodnie dzinsy jasny niebieski spodnie ciazowe i nawet nie wiedzialam
ze one taki wygodne :-) Juz z takim duzym golfem sobie kupilam :-)
Nie sa one grube te spodnie wiec fajnie ale dlugie kupilam nawet za dlugie ale ja takie zawsze
kupije ze albo je z tylu deptam albo je podwijam .

I kolejny udany zakup. Super:) Do mnie dotarła bluzeczka z allegro i pas...bluzeczka naprawdę super. Myślę, ze po ciąży można też ja spokojnie nosi bo jest lekko rozszerzana - na dzien dzisiejszy nieco obcisła;-)

Ja na obiad miałam racuchy, potem zaliczyłam warzywniak po ogórki i arbuza:-), a po drodze do domu zobaczyłam że zaczeli sprzedawać truskawki:-D:-D a chodziły za mną 2 dni. z zachcianek wczoraj miałam wielką na parówki i M jechał wieczorem.

Aż ślinka mi pociekła na te racuchy. A ja kurcze nie mam mąki w domu i nie chce mi się biec po nia do sklepu.:baffled:

Czarna dobrze że jazda sie udała
Avialle mirabelka73 Aville popraw nazwe bo nie pamietam dokładnie, usialabym sprawdzić dla kobiet Provera- tabletka atykoncepcyjna, nadaje się super dla kotek jako antykoncepcja, wychodzi tanio, bo wystarczy 1 tabletke na tydzień

Słyszłam, że zwierzaki częściej mają guzy po tabletkach:baffled: Rozważam sterelizację mojej suni, bo nie ma nocy co by nam się nie władowała do łożka...

reklama
Sama nie wiem co lepsze...póki co po każdej cieczce ma ciąże urojoną, leci jej mleko i adoptuje nawet skarpetki na dzieci.

Do góry