reklama

Październik 2008

reklama
Hello ja tylko znów na chwilunie bo zaraz ide po mała pod szkołe wraca z wycieczki:-p

Kaka niop normalnie rzucaja mnie na głęboką wode jak nic:szok::szok::szok: a dziś jezdziłam z takim gościem nie pamietam nazwiska Burek, Burkowski czy jakoś tak pod 50 ciemna karnacja. KIedyś był moim sąsiadem z klatki:-D

Dorotka1234..... ale miałąś udane zakupy. Tylko pozazdroscić:tak:

Minisia ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewela super ze juz po jezdzeniu. Teraz moze odpoczniesz i przestanie cie kłuć;-)

Motylek no no pokaż foty tych spodni:-p

Dziewczyny wątek jeszcze nie jest zamkniety. Czekam aż moderator to zrobi juz napisałam aby zamkneła:tak:

wątek już jest zamknięty
teraz czekam tylko na podwierdzenie od admina odnośnie dostępu kobietek z listy którą dostałam

miłego wieczorku życzę

czarna na przepustke ale moja siostra jak dzisiaj dzwoniła do szpitala to sie pytali czy antybiotyk działa który mu przepisali i kazali jutro tylko po wypis przyjechac ale bez niego. Tak wie moja mama zostaje jutro z brzdącem w domu a my jedziemy do szpitala i na zakupy na stadion :-)

reklama
Ide spac dziewczynki ale martwie sie o MINISIE :wściekła/y:i denerwuje sie dlaczego sie nie odzywa ale moze jest zajeta czyms innym i nie ma czasu na kompa.
Minisia odezwij sie jak najszybciej :baffled:
Dobranoc.
Z mezem dzis oki:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry