Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej ja juz po robieniu Duetu, teraz jem arbuza
Antuanet24 ja też staram sie jak najwiecej siedzieć na dworze, choć meszki i komary żyć nie dają.
No my też wiekszość dnia spedzamy na swierzym powietrzu.Albo spacerki albo piaskownicaWitajcie
Ja całymi dniami siedzę z M na działce bo musimy trochę tam doprowadzić do porządku wokoło, a tak tam fajnie że aż do domu nie chce się wracać:-)A jak już wracam po całym dniu dotleniona to o niczym nie myślę tylko żeby się położyć.
Dorota123456789 cieszę się ze Twój M wrócił do domu w zadawalającym stanie, to dobry znak że dociera do niego to co robi Tobie i maluszkowi-może akurat już teraz będzie dobrze, za co będe trzymała kciuki.A kasa z ZUS-u Ci przyszła? Bo nie zdążyłam doczytać.
Czarna79 fajnie że Twoje jazdy nabierają tempa, nie zdążysz się obejrzeć a będziesz kierowca-rajdowca:-)
Andzia21 życzę udanych zakupów:-)
ppatqa duet fajniusi, i taki malutki...
Idę coś zjeść i znów na działeczkę...

Superek ślicznie dziękuje. Jakby bede pisała na priv zeby kogos dorzucića więc wpadam tylko z informacją, że wątek jest już zamknięty i że tylko osoby z listy mają tam dostęp
możecie spokojnie pisać, zwierzać się, dzielić smutkami i radościami, sekretami itd
buziaki i miłego dnia![]()

Kurde dobre są specyfiki Olitaum lub Garniera. Ale ja i tak wole Oliwkęwitam witam:-)
dorotka - ciesze się, że kasa doszła i że zakupy sie udały![]()
Antuanet24 - rozumiem Cię doskonale z tym dotlenianiem na działeczce![]()
Minisi - super wieści z wizytygratuluję!!!
Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.

potem zakupy. I tak do teraz. Teraz obiadam sie obiadkiem i czekam aż malutka wstanie bo trza teraz te wyniki odebrać