• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Poradźcie coś kochane moje, co jest dobre na sucha skórę? Smaruje się kremem tłustym ale suche plamy szybko pojawiają się z powrotem. Już zaczęłam nawet smarowa się alantanem z wit A ale efekt marny.

Ja mam bardzo suche rece, nawet oliwka nie pomaga - chyba sobie kupie wazeline.:baffled:

Ja bylam w pracy i uslyszalam od kolezanki ze SLICZNIE WYGLADAM :-) i ze brzusio mam
piekny hihih :-).Pierwszy raz wyszlam w moich nowych spodniach ciazowych i w nich moge ubrac jeszcze spokojnie swoje bluzeczki bo w niektorych bluzkach i normalnych spodniach to na dole byloby mi kawalek brzusia widac a ja tak nie lubie a tak to w tych spodniach to przynajmnie material widac wiecie ten golf i nawet fajnie to wyglada hihih a jak wygoddnie hihihihi :-)

Dobrze wyglądająca mamusia to szczęśliwa mamusia:tak:

Ja sobie wczoraj wieczorem przypomniałam ze musze badanie na jutro zrobic. Wiec z ranka po sniadaniu leciałam do labolatorium:rofl2: potem zakupy. I tak do teraz. Teraz obiadam sie obiadkiem i czekam aż malutka wstanie bo trza teraz te wyniki odebrać:-D

To sie nie załapiemy na wspólne badanie bo Ci chyba nie przypisze badań miesiąc po miesiącu. No nic, sama wypije to paskudztwo.

J a po pracy i po angielskim...zajadam sobie loda;-)Musze sie na spacer ruszyc ale nie mam siły.

reklama
Kaka a jak tam w pracy ?Jeszcze w pracy do nas nie zagladasz pewnie masz jeszcze duzo pracy zaleglej:-(.

Dziewczyny jak was tak slucham to mam kompleksy ze ja sie niczym nie smaruje i od dzis bede smarowala sie :tak:.Tylko chce sobie kupic oliwke bo duzo z was to stosuje ale jaka mam kupic jakas niedroga ???????????
A narazie moge sie chyba balsamem smarowac mam na mysli brzuch i piersi ??????????

Hej jezeli chodzi o oliwke moge polecic w zelu Penatena kosztuje w granicach20zł nawet na opakowaniu jest napisane ze stosuje sie aby zapobiegac powstawanie rozstępów.Tylko z tego co się zorientowałam troszke cięzko ja znalezc,najlepiej szukac w aptece:-)

zawadkaja mam problem z suchymi ustami od początku ciąży, wypróbowałam już chyba wszystko i nic nie działa, a odz zcasu do czasu zajady się dołaczą, ale na nie działa wit B

Ja dziś cały dzień na dworze z pewnym wyjątkami, jak byłam rano na forum, obiad u teściów i po drodze do domu biedronka i musze się pochwalić kupilismy pierwsze ciuszki z M, nie wiem czy to najlepszy wybór ale jak je zobaczyłam nie mogłam się powstrzymać, zdjecie wkleje na watku zakupowym. Spacer do lasu był, a to zdjęcie zrobione na padoku.

U mnie wszystko w porządku. Wczoraj byłam na wizycie i jest ok. Dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę:-) bardzo sie cieszę bo chłopaka już w domu mam:-)

Pozdrawiam

Kaka a jak tam w pracy ?Jeszcze w pracy do nas nie zagladasz pewnie masz jeszcze duzo pracy zaleglej:-(.

Dziewczyny jak was tak slucham to mam kompleksy ze ja sie niczym nie smaruje i od dzis bede smarowala sie :tak:.Tylko chce sobie kupic oliwke bo duzo z was to stosuje ale jaka mam kupic jakas niedroga ???????????
A narazie moge sie chyba balsamem smarowac mam na mysli brzuch i piersi ??????????

No w pracy trochę roboty jest...ale działam powolutku. Czasami podczytuję co się dzieje na BB ale nie chcę mieć otwartego BB jak po biurze kręcą się klienci...wolę spokojnie klikac z domku.

zawadkaja mam problem z suchymi ustami od początku ciąży, wypróbowałam już chyba wszystko i nic nie działa, a odz zcasu do czasu zajady się dołaczą, ale na nie działa wit B

Ja dziś cały dzień na dworze z pewnym wyjątkami, jak byłam rano na forum, obiad u teściów i po drodze do domu biedronka i musze się pochwalić kupilismy pierwsze ciuszki z M, nie wiem czy to najlepszy wybór ale jak je zobaczyłam nie mogłam się powstrzymać, zdjecie wkleje na watku zakupowym. Spacer do lasu był, a to zdjęcie zrobione na padoku.

Oj, nie bądźmy przesądne...fajnie mieć już pierwsze ciuszki dla Malucha:)

U mnie wszystko w porządku. Wczoraj byłam na wizycie i jest ok. Dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę:-) bardzo sie cieszę bo chłopaka już w domu mam:-)

Pozdrawiam

I kolejna córunia:) gratulacje.

Czesc dziewuszki :-D
Ja tez chce znac już płec dziecka no :-D USG połówkowe mam 4.06, mam nadzieje, ze bedzie widac już :-D
Co do przygotowan do slubu i wesela to jakos idą. Staram się zbytnio niedenerwowac, ale troche strsu jest :sorry2:
Mojej sukni chyba na razie nie pokaze, bo nie moge znaleźć takiej w necie. Byłam z przyjaciołką, która jest dosc wymagajaca co do ciuchów, jej sie podobało jak wyglądam, wiec chyba nie jest źle :-D Suknia bedzie jednoczesciowa, wiązana z tyłu, gorsecik z takiej koronki jakby lekkiej. Od brzucha idzie na całosci w dół taka siateczkowa nakładka, na brzuszku idzie to tak na skos i jest marszczone ładnie i ozdobione, ze mysle ze nie bedzie az tak widac piłeczki, bo na pewno do tego czasu urosnie :-D Po bokach przy tym marszczeniu beda bordowe róże, jedna z jednej, druga z drugiej strony. Kazałam babce doszyc tez małe koronkowe ramiączka, bo ja sie głupie czuje w staniku bez ramiaczek, musze miec chociaz na szyje :biggrin2: Do tego bedzie koronkowe bolerko z 3/4 albo długim rekawkiem i welon do pasa mniej wiecej, tak ze zakryje ładnie wiązanie z tyłu. Do welonu od razu odłożyłam sobie w salonie taki ładny stroik z białymi i bordowymi rozyczkami :biggrin2: A tak na powaznie, to mam nadzieje, ze brzuch mi az tak nie urosnie, zebym sie zmiesciła w ta suknie :tak::laugh2: Obiecuje, że wam wkleje zdjecia po przymiarce :biggrin2:
Teraz musze kupic buty, bielizne i jakas bizuterie (nie mam pomysłu). A potem cos na poprawiny, ale to juz na ostatnia chwile w sumie, bo nie wiem jaki brzuch bedzie. Ale na dole hali w Gdyni widziałam mnostwo ładnych sukienek za 100-200zł, wiec cos na pewno wybiore :biggrin2:

Ps. Dajcie mi dostęp do wątku zamkniętego, bo wczoraj o mnie zapomniałyście tworząc liste :-( :-(:no:

reklama
dorota oliwke to możesz sobie kupić jaką chcesz one maja te samo działanie nawilżające. Balsamu można równiez używać tylko ,że oliwka wiecej wilgoci zatrzymuje.
mamajuniora gratuluje córci :-)
Martynka1987 nioto widze ,że przygotowania do ślubu pełna parą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry